Winnipeg for Ukrainians - chat
-
имя хоть бы оставили, может шансов больше было бы))
-
не он? без имени сложно
-
www.facebook.com/profile.php?id=100090257444164
-
Так там не хватает. Ещё доплатить придётся
-
🤯 В укриття, яке береже світ від радіації зруйнованого 4-го енергоблоку Чорнобильської атомної станції сьогодні влучив російський ударний дрон із фугасною бойовою частиною — Зеленський Це терористична загроза всьому світові. Укриття на ЧАЕС було пошкоджене цим дроном. Пожежу загасили. На даний час радіаційний фон не підвищувався, і за цим постійно стежать. За першими оцінками, пошкодження укриття суттєві. 🇺🇦Реальна Війна
-
Для оплаты за воду какой из двух надо выбрать? Спасибо!
-
Как же найти тогда в сибс нужное?
-
Вітаю! Вже завтра, у суботу 15.02.2025 та у неділю 16.02.2025 року. Представляємо до Вашої уваги нову економічну стратегію, з елементами пізнання психології гравців та покерного блефу. Ця гра нікого не залишить байдужим. А також традиційно граємо у монополію, кодові імена та інші ігри. Запрошуємо Вас щосуботи та неділі приєднатися до нашої дружньої компанії. За довідками пишіть у особисті повідомлення.
-
Чи є в когось проблеми з пошуком роботи в Канаді? Мені терміново потрібні три працівники на посади помічників з обліку зарплат, досвід не потрібен. Будь ласка, дайте мені знати. Дякую! 📥📥📥
-
Судя по группам у вас в профиле, я предположу учёт производится удалённо, и скорее всего, не в Канаде))
-
Мій офіс шукає сумлінну людину, готову працювати віддалено. Основні обов’язки включають розгляд заявок і введення інформації про заявника в системи компанії. Доступні вакансії на неповний/повний робочий день. Робота є гнучкою, і її можна виконувати у вихідні. Ідеально підходить для молодих мам або тих, хто шукає відпочинок або роботу з дому. Якщо ви зацікавлені в подачі заявки та хочете дізнатися більше про цю вакансію, будь ласка, напишіть мені своє ім’я та номер телефону, щоб подати заявку та домовитися про співбесіду. дякую Номер WhatsApp +1 (647) 491-0818
-
🚀 ВАЖЛИВО! Ваша дитина навчається в іноземній школі, але ви хочете, щоб вона зберегла рідну мову, історію та культуру? 🔥 Запишіться на безоплатний пробний день у Leleka School! 🔥 💙💛 ЩО ВХОДИТЬ? ✅ Українська мова ✅ Історія України ✅ Математика ✅ Інформаційні технології 👧🧑🎓 Для всіх вікових категорій: від дошкільнят до 1–11 класів! 🕛 КОЛИ? ✅ Старт уже цієї суботи! 💡 Час занять можна обговорити індивідуально, щоб вам було зручно. 💥 Головне – зареєструватися! 💥 📌 ЯК ЗАПИСАТИСЯ? 👉 Зареєструйтесь просто зараз: 🔗 lelekaschool.com 📲 Або зв’яжіться з нами: 📞 +380986704848 (WhatsApp, Viber, Telegram) ✨ Дайте вашій дитині якісну українську освіту, навіть якщо ви за кордоном!