Winnipeg for Ukrainians - chat
-
-
Ем, до момента получения нового паспорта вообще нету смысла подаваться на новое разрешение на работу ибо они будут брать в рассмотрение только Ваш действующий паспорт.
-
-
Здам у саблет з 1 квітня простору і світлу квартиру: 2 кімнати, 1 ванна. Знаходиться на Edison avenue, North Kildonan🫶🏻 Вартість: $1315 (вода, парковка з розеткою, кладовка в бейсменті включено у вартість)👍 Окремо оплата лиш за електрику: взимку 25$ максимум, а влітку, якщо працює кондиціонер - біля 40$. Пральні і сушильні машини на поверсі! Квартира знаходиться на 2му (останньому поверсі). Вікна не виходять на дорогу, тому досить тихо🙏 Контракт закінчується 1 лютого 2026 року🤝 Район дуже тихий і спокійний🙌 Інфраструктура: кілька початкових шкіл, середня і старша школа, 10 хвилин пішки є Safeway і трошки далі Superstore. Поруч Doloramа і багато інших магазинчиків, волк ін клініки, стоматологічні і тд. Через дорогу є прекрасна пекарня зі смачною кавою ☺️ Є кілька ігрових майданчиків та спорт зал 2 хвилини від будинку. 50 метрів від будинку є зупинка автобусів, ходять часто. Перегляд з 6 по 8 вечора, у вихідні протягом цілого дня. Напишіть мені в особисті щоб домовитись на перегляд
-
Друзі, маємо реєструвати дитину в High School в 9 клас. Не можу розібратися з тими предметами, які треба обирати. Їх там хмара. Він гуманітарій. Порадьте, будь ласка, з досвіду, які предмети Ви обирали, а які ні. Можливо є якесь підводне каміння , про яке Ви знаєте чи якісь лайфхаки — поділіться, будь ласка. Тяжко розібратися в тій системі, бо вона дуже відрізняється від нашої. ПС. Ким він хоче бути — ще не вирішив)) Одним словом щиро вдячний кожному , хто поділиться знаннями та досвідом: позитивним чи негативним. Всім затишного вечора))
-
Ответила в личку
-
Є основні предмети, обовязкові, виділіть їх, решта додаткові дивлячись що дитині подобається і куди планує поступати. Після вибору основних їх не так вже й багато
-
Спасибо огромное 😊
-
Хочу щиро подякувати Світлані за те, що приділила свій вільний час і пояснила все, грунтуючись на своєму багатому досвіді та грунтовних і систематизованих знаннях! Світлана, такі люди, як Ви, роблять цей світ світлішим та добрішим!❤️❤️❤️
-
Что конкретно?
-
Я обьяснила конкретно про хайскул. Ответила на конкретные вопросы Лёши.
-
Прошу підтримати петицію саоім ✍️. Не дайте згоріти петиціі. Критична петиція 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 petition.president.gov.ua/petition/239056
-
Мы вот сюда своих возим, в СентАнн waldenway.com/ Далеко везти, но у них там относительно большие комнаты с окнами и видом на прикормленных птичек, и цена за троих котов не такая кусучая, как в городе. Берём им комнату на троих, даём домашние игрушки-подушки.
-
Соглассна. Я ответила то что знаю. Поэтому ответила в личку человеку. У него были конкретные вопросы, на них я знала ответ.