Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Cumчалка🤔🤔🤔
-
Жаль ♂ гачи стикеров нет ♂
-
Неплохо, неплохо, особенно тусовка в качалке
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean. (Get an ad-free license to disable future credit message)
-
🗓️ 8.03 (Субота) Святкування Міжнародного дня жінок! 🌸✨ ⏰ 9:00pm - 2:00am 🌟 Головна вечірка на честь прекрасної половини людства! 🌟 Запрошуємо всіх на особливу ніч, присвячену чарівним, сильним і неперевершеним жінкам! Цей вечір буде сповнений яскравих емоцій, драйвової музики та святкової атмосфери. 💃 Дівчатам вхід безкоштовний до 10:30pm! 🕺 Чоловікам — $15 (готівка) 📍 441 Main St. — Diablo Club 🎧 Line-up: 🎧 DJ Artemenko 🎧 DJ Noise ✨ Приходьте святкувати разом із нами! Це буде незабутня ніч! 🎉
-
Studio Apartment for Sublet – Available April 1 - 1066 cad monthly. Not pet frendly. 374 sqft Bachelor. Location: 770 Watt St. Winnipeg. Сan leave all the furniture for 200 cad if you need it. Parking spot included, Heat/ AC and Water included( Hydro about 20 cad per month). Parquette wood flooring, quiet area, window overlooks the parking. Reason of moving: i got a better job in another province. Contact me if you are interested, i will show the apartment and give contacts resident manager for new tenant application.
-
Вітаю наших чарівних жінок зі святом весни! Бажаю вам бути бути такими ж чарівними, коханими і жаданими ще багато багато років на радість нам! До уваги гравців! Повідомляю про те, що на численні прохання сьогоднішні ігри переносяться на завтра! За додатковою інформацією про час і місце проведення наших заходів пишіть мені у особисті повідомлення.
-
Отдам много мужской одежды! Примерно 5 больших икеевских мешков. В наличии футболки, свитера и многое другое. Одежда в разном состоянии, но многим вещам еще можно дать вторую жизнь. Самовывоз из района Westwood, расположенного вдоль Portage Avenue, недалеко от Perimeter Highway. Подробности в личке
-
Вітаю! Здається 1 бедрумна квартира (саблет до 1 жовтня, з можливістю подовження) за адресою 133 Niakwa Road, район St. Vital. Гарний будинок з басейном, терасою, кімнатою відпочинку, підземним паркінгом. Not pet friendly. У 3-5 хвилинах ходьби 2 автобусні зупинки, до центру міста 15-20 хвилин максимум. У пішій доступності є магазини: Доларама, Фрешко (5 хвилин), суперстор (10 хвилин). Також ТЦ Сент Вітал (10 хв автобусом). Заїхати можна з 1 квітня. В особисті повідомлення можу відправити відео по квартирі. 1172 оренда + хайдро (30-40 у середньому) Підземний паркінг 80
-
Всім привіт! Я викладач англійської мови Заняття проходять онлайн 👩💻 Працюю і з дорослими, і з дітьми Також викладаю польську мову Чекаю на всіх, хто хоче цікаво і ефективно вивчати іноземні мови 🙌🏻 Запис через особисті повідомлення 🔸
-
Можливо когось цікавлять акваріуми. Маю молодняк гуппі, по символічних цінах: 6 шт. = 5 $, 15 шт. =10$ В подарунок додам декілька равликів :) 🐠🐟🐠🐟🐠🐟🐠🐟
-
Расскажите про это своими словами, пожалуйста
-
Я веду список ботов
-
Думаешь эту нейросеть научили отвечать?)