Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Та я як побачила ту «роботу» вирішила не затягувати 🤣🤣🤣
-
В какой базе?
-
З радістю повідомляємо, що Kalyna Meest за адресою 935 Main Street тепер працює і в середу! Ми чекаємо на вас : Вівторок, середа, четвер: 10:00 - 18:00 Субота: 10:00 - 15:00 У нашому офісі ви знайдете все для великодніх свят: фарби для яєць, кістки, віск та чудові рушники. Завітайте до нас – будемо раді вас бачити! 🌸
-
Я подавалась впервые, так что нужно было просить напрямую работодателя.
-
Всем добрый день! Вдруг кому-то интересно-Due to the move, I am transferring my platinum card to the gym for this year. Area Bridgewater. Corporate Platinum Altea Active membership 40.95 biweekly ($43.00 after tax) In contract until 12/25/2025 3 months hold time 2 complimentary guest passes $50 transfer fee I have already paid the initiation and road map fees, so you would not need to pay those.
-
Привіт Чи є хтось клієнтом KOODO? Хотіла б змінити план, але не знаю коли його змінювати, щоб не списало в мене двічі ( за старий план і новий) Хтось знає, коли краще?
-
здається велика кімната master bedroom зі своєю гардеробною. 2 кімната квартира, в іншої кімнаті проживає дівчина з України. $676 за все. район Поло Парк, до якого 5 хвилин пішки. заїжджати 30 березня або 1 квітня. якщо зацікавило, то краще оформлювати вже зараз, бо потрібно подати документи менеджеру будинку. договор закінчується 30 квітня, його можна продовжити. Дівчинка, яка живе зараз, буде з'іжджати 30 квітня, тому якщо у вас є знайомий/друг/подруга, з якими Ви б хотіли разом знімати квартиру, Ви можете заїхати разом в велику мастер-бедрум 30 березня, і 30 квітня вже мати різні приватні кімнати, щоб разом ділити вже квартиру, коли нинішня дівчина з'їде.