Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ми прилетіли вчора, ворк перміт дали без питань, зайняло це близько години бо там була черга, але тримайте паспорт в руках щоб побачили вас, бо для українців окремо беруть паспорта. Потім нас зустріли волонтери, там всюди є вай фай, відсканували кьюаркод на цю анкету, заповпили і впродовж 2х годин нам знайшли готель та викликали таксі.
-
Доброго дня, шукаю роботу в Торонто. Мені 24 роки. Проживаю в Етобіко, знання англійської-початківця (учу) Працював на заводах, будівлях (підсобником), менеджером з продажу. Торонто працював в автосервісі (підготовка машин до фарбування), на будівництві підсобником, убер-доставці! Тяжкої роботи не боюся, швидко навчаюсь новому! Готовий вийти відразу! Шукаю довгострокову роботу, не на тиждень-два! Якщо ви маєте пропозицію, напишіть мені, будь ласка!
-
ні в якому, як я бачу
-
Власне так, ту, що вам надали в аеропорту стосується тільки тих осіб, які вже безпосередньо заселяються, пункти дещо відрізняються. Скріни тої, що зробила вище, стосується людей, які тільки планують приїзд і створена для полегшення процесу планування заселення людей. Бажано її заповнити, але не обов’язково.
-
Вітаємо Wsws, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇