Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вы с Канады уже подавали?
-
А вы подавали с Канады ?
-
На сайті VFS Germany є інструкція. Коротко: 1. Друкуєте біотметрік леттер 2. Оплачуєте по реквізитам і друкуєте чек 3. Форма з сайту на обробку ваших даних 4. Пояснювальний лист якщо треба та паспорт. 5. В паспорт вклейте адресу вашу на стікерів всередину про всяк випадок та номер аплікації
-
ох уж эти оповещения от локального ДСНС как будто и не уезжала из Украины
-
Я подавав на візу х3 і все вийшло
-
Здравствуйте! Хотела узнать, подавал ли кто-то своего ребёнка младше 16ти лет на визу, у вас получилось ?
-
Только на билеты эконом-класса
-
У волмарті, winners, Marshalls, Costco. У костко я купив теплу куртку за 80$
-
Лот вроде еще дает скидку 15%
-
Дякую
-
Чула зо в деякі треба дзвонити і можливі дешевші ціни на переліт до Канади Можливо знаєте які авіакомпанії ?
-
Доброго дня, чи є зараз знижки для українців від авіакомпаній?
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, отправляли ли вы свои паспорта на вклейку визы в Германии? Как это происходит? Просто отправлять по адресу визового центра?
-
Можна зайти в спортінг лайф, там часто з попереднього сезону бувають скидочні, але не завжди А так гляньте в маршалс/вінерс Ще можна глянути в Vaughan mills mall, там багато аутлетів А якщо без забобонів просто теплу - гляньте в костко
-
добрий день ,є в торонто організації типу FOOD BANK де можна без реєстрації приїжджати за допомогою ?як називаються будь ласка,не можу знайти жодну таку організацію а дуже потрібно
-
Якось дуже різко холодно стало, порекомендуйте де можно вибрати куртки/пуховіки купити і не за 500$+ дякую
-
Всім привіт, Хто відкривав Self Employment? GST/HST NUMBER. ? Як зареєструвати якщо по тимчасовому SIN number не проходить? Як зняти обмеження по WP? Можете щось порадити або бугалтера,дякую
-
Ціна, за рік, платиш помісячно. Вартість, від 100 до 600)) в залежності від: досвід, категорія прав, стаж страхування в Канаді, тачка, місце проживання.
-
Всем привет вопрос сколько стоит страховка на авто и как идёт оплата за месяц или год?
-
нет
22 Jan 2023, 02:47
10013/118899
17 minutes ago