Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Dmitri, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Якщо хтось з’їжає і хоче продати свої меблі пишіть мені. Мене цікавить диван шоб розкладався абізатєльно😂😂😂 ліжко з матрасом і стіл з кріслами
-
Доброго дня, шукаю роботу в Торонто. Мені 24 роки. Проживаю в Етобіко, знання англійської-початківця (учу) Працював на заводах, будівлях (підсобником), менеджером з продажу. Торонто працював в автосервісі (підготовка машин до фарбування), на будівництві підсобником, убер-доставці! Тяжкої роботи не боюся, швидко навчаюсь новому! Готовий вийти відразу! Шукаю довгострокову роботу, не на тиждень-два! Якщо ви маєте пропозицію, напишіть мені, будь ласка!
-
Он никому сейчас не нужен
-
Если с заграном все ок, внутренний можно не обновлять
-
Всем привет, ищу квартиру, или комнату +- в центре, чтобы с человека выходило не больше 1300$. Если квартира 2 bedroom то не больше 2600, если 3, то 3900$. Или комната до 1300$. Желательно в билдинге) Парень 18 лет
-
Всiм привiт! Когo цікaвлять стiки нa aйкoс абo глo та цигapки з Укрaїни пo вигiдним цінaм? В нaявності є бaгато цигaрoк, Еlf Bar, стiків, тютюнy для кaльяну тa іншi тютюнoві вирoби пo дужe пpиємним цінам. Всi цигaрки тa стiки з укрaїнським aкцизом! Є телeграм магaзин з aктуальною нaявністю. Є як i осoбиста зyстріч, тaк i дoставка. Якщo зaцікавило, тo пишiть в oсобисті пoвідомлення, будy рaдий вiдповісти нa всi вaші зaпитання 🤩
-
Вітаємо Tabacco, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Ірина, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаю!) Мене звуть ,Ірина . Я налаштовую рекламу інстаграм та фейсбук. За допомогою такої реклами ви зможете системно залучати нових клієнтів для вашого бізнесу. Пишіть "+" і я порахую скільки клієнтів зможу привести у ваш бізнес в перший місяць співпраці.
-
Шановні друзі! Ми готові вам презентувати дещо зовсім нове та грандіозне! Ukrainian party – це ексклюзивний український захід який відбудеться в нічному клубі Tea Va See Lounge 30 листопада о 21:00. •Українська музика •Смачні страви •Різноманітний алкоголь •Неперевершені кальяни •Та багато іншого DJ Romanova Фотограф - Alex UA Дрес-код: Забороняється використовувати спортивний одяг. Це вечір елегантності та вишуканості, тому наполягаємо на відповідному вбрані. Вимоги: Прохання не вживати алкогольні напої до нашого заходу, адже в такому випадку охорона Вас не пропустить. Вхід безкоштовний, 21+ Резервація столиків За номером: +1(647) 539 7177 Telegram: t.me/tea_va_see Адреса: 1416 Centre St, Vaughan, ON L4J 8A1