Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Звідки така інформація? Хто сказав?
-
А хто в курсі що трапилось з Торонтовкою?) чи тільки в мене 404
-
Можно и мне пожалуйста
-
Спасибо
-
Были здесь Toronto Bay. MyHealth Centre 790 Bay Street, Suite 716. Toronto, ON M5G 1N8. 170$ + если нужен результат на руки +20$
-
А є посилання на групу?)
-
Всім хорошої ночі, підкажіть де проходили мед тест, і ціну😊
-
Другий в них Оквіл, то ще далі. А Скарборо це саме найближче що знайшла (до даунтауну.) 4002 Sheppard Ave East, доїхала з Батхерста за 45хв паблік транспорт
-
Доброго вечора Можливо хтось має знайомого інструктора з водіння в брамптоні ?)
-
Дівчата та хлопці 👋🏼 Почуваєтесь самотньо? Хочете нових знайомств? Не знаєте як провести вихідні? Приєднуйтесь до бесіди: «Двіж в Торонто 🇺🇦🇨🇦» - і ніколи більше не задавайте собі таких питань. Якщо є бажання приєднатись 🤩 Пишіть в ЛС, добавлю: @yura_vodyaniy Обіцяю, буде весело 😎
-
Есть другие локации? ближе в Торонто. По ссылке доступен только один адрес.
-
Дуже Дякую!
-
Так
-
Это медосмотр для work permit который нужен? Заранее спасибо за ответ.
-
Тут часто питають та уточнюють по медогляду, як і я колись. Сьогодні була на ньому , тож може комусь згодиться свіжа інфа. Була в Скарборо (друга їх локація Оквіль). Ціна для нас 85долл плюс 40 рентген. Лікар навіть не дивився. Взяли кров та облучили ), за годину справилася. На сайті забукала епойнтмент. На пошту прийшло підтверження та інфа, що я маю роздрукувати . Але з того нічого не питали, не друкуйте. www.atccdoctors.ca/book-online
-
терміново потрібен сімейний лікар для сім'ї розмовляє українською російською щоб розумів мене, поділіться будь ласка контактами. Цікавить не тільки торонто, а й округ теж.
-
Теж була стара віза. WP отримала в аеропорту Торонто з усіма.
-
Ну значит если не перезвонили то так и пусть будет не будем дальше искать почему
-
Подскажите, пожалуйста, есть ли группы/чаты в Торонто с продажей сигарет? Вдруг кто-то знает такие
-
эта выплата сильно бьет по твоей репутации если планируешь дальше подаваться на ПР
22 Jan 2023, 02:47
10149/119099
33 minutes ago