Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Хороший хід)
-
Це по понеділках? Бо вчора ти щось зовсім інше писав.🤣
-
Я мамі тоді поскаржусь 🤣
-
☄️ Хто має право податися на Federal Skilled Trades Program (Express Entry)). Вимоги🇨🇦 ✅ Мінімальні вимоги: ▪️Досвід роботи за фахом (skilled trades work experience) ▪️Пропозиція про роботу або кваліфікаційний сертифікат (job offer or certificate of qualification) ▪️Мовні вимоги (language ability) ✅ Досвід роботи по Skilled Trades ▪️мати принаймні 2 роки досвіду роботи повний робочий день (або стільки ж досвіду роботи неповний робочий день) у кваліфікованій професії протягом 5 років до подання заявки ▪️відповідати вимогам до роботи для цієї кваліфікованої професії, як зазначено в (NOC) ▪️довести, що ви виконували обов’язки, зазначені в головній відомості професійної характеристики в NOC, в т.ч всі основні обов'язки. ✔️ Кваліфіковані групи NOC ➡️ Знайдіть код NOC вакансії ▪️Група 72: офіцери та контролери технічних професій і транспорту за винятком підгрупи 726, транспортних офіцерів і контролерів ▪️Група 73: загальні професії ▪️Група 82: керівники природних ресурсів, сільського господарства та суміжного виробництва ▪️Група 83: професії, пов’язані з природними ресурсами та пов’язане з ними виробництво ▪️Група 92: інспектори з обробки, виробництва та комунальних послуг, а також оператори та контролери комунальних послуг ▪️Група 93: оператори центрального управління та обробки, а також складальники та інспектори зі складання літаків, за винятком підгрупи 932, складальники та інспектори зі складання літаків ▪️Підгрупа: 6320, кухарі, м'ясники та пекарі ▪️62200: кухарі ‼️ Ви повинні довести, що обов'язки, які ви виконували на своїй посаді, схожі за описом із відповідною професією в NOC. Якщо ви не доведете, що ваш досвід відповідає опису професії в NOC, ваша імміграційна заява не буде прийнята. ✅ Пропозиція про роботу або кваліфікаційний сертифікат Ви повинні мати: ▪️дійсна пропозиція роботи на повну зайнятість на загальний період не менше 1 року або ▪️сертифікат кваліфікації у вашій кваліфікованій професії, виданий канадським провінційним, територіальним або федеральним органом влади ✔️ Кваліфікаційний сертифікат підтверджує, що ви кваліфіковані для роботи в певній кваліфікованій професії в Канаді та що ви склали атестаційний іспит та відповідаєте всім вимогам для здійснення професійної діяльності в провінції чи території, яка видала вам сертифікат ✔️ Цей сертифікат видає провінційний або територіальний орган, який керує торгівлею в їхній провінції чи території , або федеральний орган влади: Щоб дізнатися більше про проходження оцінювання по провінціям: ▪️Альберта ▪️Британська Колумбія ▪️Манітоба ▪️Нью-Брансвік ▪️Ньюфаундленд і Лабрадор ▪️Північно-Західні території ▪️Нова Шотландія ▪️Нунавут ▪️Онтаріо ▪️Острів Принца Едуарда ▪️Саскачеван ▪️Юкон ✅ Мовні вимоги (language ability) ▪️пройти затверджені мовні тести ▪️ отримати мінімальний бал, необхідний для всіх 4 здібностей 🎬 Youtube www.youtube.com/@UA_Canada/ 📱 Telegram канал Канади 🇨🇦 : t.me/UA_Canada_Cuaet 📱Telegram чати міст Канади 🇨🇦 : linktr.ee/ua_canada
-
Добрий вечір. Підскажіть будь-ласка paysend працює? Щось я не можу відправити гроші на картку приватбанка. Дякую за відповідь.
-
Всім привіт, я планую переїзд в Канаду по студентській візі в середині грудня. Зараз шукаю кімнату біля centennial college progress campus. Буду радий розглянути любі пропозиції. Дякую)
-
Ти відправляєш з канадського рахунку?
-
Мене на 250 доларів
-
Трохи обманює
-
Бо так рахує так наче
-
Але може ще подивись є трансфери
-
Наче дійшло
-
Я цим відправляв
-
apps.apple.com/app/id674258465
-
Сек
-
То баста, там немає валюти навіть
-
Так
-
Саме так
-
І в трансфер гоу теж пусто було
-
Хз може в мене була аплікація ще з іншої країни, а тут треба заново качати типу на регіон, але в мене не було
22 Jan 2023, 02:47
101623/119105
about 6 hours ago