Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
У нас я ходила в платну бо вона була доступна. Тут я молюся щоб ні в кого з сім'ї не заболів зуб. І так, у мене була хороша сімейна лікар в звичайній поліклініці.
-
Ну я написал про монополию а ты утверждаешь что её здесь нет, хотя как это возможно когда тут на всю страну всего несколько компаний-мобильных операторов которые предоставляют максимально некачественный сервис но все равно существуют на рынке? И такое тут в некоторых сферах
-
Хороший повод начать это улучшение). Можно открыть свой качественный салон, или СТО или достойное кафе например. Скажем приблизить Канаду на одну ступеньку выше к пути продвинутости). Хотя сейчас столько наших приехало и на сегодня можно сделать красивую прическу, починить качественно машину и тд и все у наших предприимчивых людей), которые не сидят сейчас в чате и не говорят как тут плохо, а зарабатывают давным давно деньги)). А когда закончиться война, они привезут (если захотят) свои достатки в Украину и будут там на старость жить и припевать)
-
Всі вже зрозуміли, що вас чимось дуже образили в Етобіко. Дуже шкода, що у вас там був поганий досвід.
-
Люди, а хто почав цю тему? Вам щось настільки не подобається що ви їдете додому, чи ви таким чином підриваєте моральний дух співгромадян? Раз ми тут значить все ок. Ми про всі мінуси знали ще до приїзду.
-
Тому що ще більше заробити це в більшості випадків не про Канаду. Якщо вдома ти середнячок то ти приїдеш і заробиш більше. А якщо ти крвтий вдома, сидиш в своїй квартирі і заробляєш класні гроші яких тобі і твоїм дітям вистачає на все, в тому числі на канаду, то смисл сюди їхати? Тратити більше на житло і починати все з нуля?