Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Всім Привіт Тут є хтось хто подавався на допомогу по безробіттю. Там здається підходить коли відпрацював 300-700 годин офіційно. Якщо є такі , відпишіть будь ласка.
-
В том сообщении указано за « розумну ціну»,то есть человек знает цени и хочет найти цену которая эго устроит .2менталитет с экономить на своих ?то есть ему здесь дорого а остальним здесь дёшево.совет в бремтоне люди из Индии делают и бистро и дёшево но качество соответствует сумме оплати ремонта.
-
Ти розумієш ,що в Україні ремонтували авто за копійки з високою якістю ,українці до цього звикли що на сервісі можно торгуватися .А в Канаді є ціна і торгуваться ні хто не буде.канадскі сервіси не торгуються .є ціна і все ,як в магазині .те що ти заплатиш дорожче це не означає що ти отримаєш якість яку давали в Україні .для них це просто ремонт,ціни по всій канаді +|- одинакові окрім індусів .
-
Вітаємо Михаил, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
в оригінальному повідомленні про це взагалі не сказано. Людина хоче домовитись за ціну, розумна ціна, це розумне відношення якості та вартості. В магазинах, наприклад, ми також купуємо за розумною ціною, бо ніхто не хоче переплачувати за товар звичайної якості. по суті ви доколупалися до людини, через те, що ви його невірно зрозуміли. Капіш?
-
УВАГА⁉️ Шукаю власників бізнесу, які хочуть збільшити потік клієнтів. Я - таргетолог. Роботу виконую совісно та відповідально. Кожен проект - для мене кейс. Пишіть "+"в дірект, щоб отримати аудит рекламного кабінету БЕЗКОШТОВНО📩
-
Вітаємо ТАРГЕТОЛОГ ЛЮДМИЛА, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Не капіш.якщо в мене була проблема з зубом то я просто пішов і зробив зуб в українського лікаря (і там був прайс дорожче ).чому у українця ?тому що українці якісно роблять і я більш прихильний до українців.А на мою думку українці більш відповідальні ніж місцеве населення.
-
Знову не зрозуміло як це пов'язано з тим, що дядько хоче відремонтувати авто за розумною ціною. Чи ваша історія про те, що ви не вмієте/хочете просити нижчу ціну? а я от бачив, що всі канадці при купівлі машини, наприклад, видушують діллера до останнього щоб мати найнижчу ціну. і в магазині зазвичай скупляються коли акції є, а не платять фулл прайс. А може у них теж з менталітетом щось не дуже? Розумна ціна, то розумна ціна, то не дешево, а з розумом
-
Вам просто немає чим зайнятися! Те, що ціна однакова - це повна маячня. Тому я й питаю, бо мені запропонували ціну від 5 тис. до 2 тис. за один і той же ремонт вже. Просто там або відгуки у майстерні на 2 зірки, або термін 4 місяці. Я просто шукаю найкращий варіант і питаю у тих, у кого є досвід. Якщо ви просто бажаєте повиьоживатися - просто пройдіть повз. :) Ось відповідь самі собі на питання - чому ви відповідаєте таким чином - і вам все стане зрозуміло про себе. :)
-
Привіт, запитай в двіж в торонто краще, там часто їздять і двіжують 🤭