Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ребятки, подскажите пожалуйста. Если наличкой через терминал пополнять карту CiBC банк которая с кредитным лимитом , процент берет за пополнение ?
-
Розумію але покищо така ціна
-
КОСМЕТОЛОГ , Etobicoke/Ruchmond hill Усім привіт! Мене звати Любов , я косметолог з вищою медичною освітою. Працюю на двох локаціях 1)10255 Yonge street Richmond Hill, Ontario 2) 3590 Lake Shore Blvd W Toronto, Ontario Займаюся лікуванням Акне, Пігментації, Розацеа , Купероз, Дерматит. Проводжу процедури : -чистки( механічна, комбінована, ультразвукова) -пілінги( 13 видів пілінгів які підбираються індивідуально під потреби вашої шкіри. Від поверхневого до серединного) -карбоксітерапія 2х видів -проти акне -для вікової та пігментованої шкіри), які можна комбінувати разом з пілінгами для отримання максимального результату. -велика кількість доглядових процедур по типу шкіри. Ботулінотерапія МЕЗОТЕРАПІЯ Біоревіталізація Лазерна Депіляція Радіес В Наявності уся косметика Обаджі! Писати в особисті або за у Інстаграм instagram.com/cosmetics.co.ua?igshid=cnQ0ZHhmNTBoOWY1 Чекаю на ваші повідомлення❣️
-
Вітаємо valik 🎭, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Дякуємо ,сьогодні зібрали ще біля 1000 €. Всім низький уклін за теплі слова підтримки! Ваша кожна гривня зараз для нас на вагу золота, не будьте байдужими 🙏🇺🇦 ПРОШУ ВАШОЇ УВАГИ Я Вдовиченко Вікторія Михайлівна Зараз у мого онука, Валерія дуже складна ситуація зі здоров'ям через вогнепальне наскрізне кульове поранення, контузію спинного мозку, порушення органів малого тазу та больовий синдром нижніх кінцівок. У наслідок цього йому дуже потрібен нейромодулятор Intersteam. За допомогою цього пристрою він зможе контролювати функції прямої кишки й сечового міхура. Це дуже важливо для його здоров'я, прошу зрозуміти, адже зараз йому надзвичайно складно. Але щоб придбати цей пристрій нам потрібно 35000$, що є просто неможливою сумою для нашої сім'ї зараз! Прошу всіх небайдужих людей допомогти поширити це прохання, документи. Прошу підтримати цей збір на апарат для мого онука! Дякую кожному, хто приєднається до цього! Безмежно вдячні за кожну гривню, нажаль так сталося що приходиться просити допомоги, адже ми неочікували що вся фінансова ноша ляже на нас. Така фінансова скрута що навіть на їжі стараємося економити... Віримо в найкраще! Дякую кожному хто долучився. Зібрано 15,311€/35000 Хто має можливість та бажання , допоможіть нашій родині 🙏 Реквізити: Мама Оля 5168180012445836 PayPal: [email protected]
-
Вітаємо Roman, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Всім привіт ) Наразі у Торонто, хочу подивитись на Ніагарський Водоспад. Порадьте, будь ласка, краще самому чи із екскурсією? Може хтось може порадити фірму? P.s. був на CN tower. Що ще порадите подивитись поки час є? )
-
Вітаємо Irusja, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
-
Всім привіт! Де в Торонто можна купити usdt за cad ? Дякую!
-
Вітаємо Ірина, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇