Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
І у мене так само.)) я спочатку запанікувала куди йти і що робити, але волонтери в аеропорту все детально пояснили.
-
Якщо пощастить) ми не встигли. Але все оформили напротязі кількох днів. Ворк перміту вам точно дадуть в аеропорту коли б ви не прилетіли.
-
В аеропорту отримуєш тільки work permit. Я прилетів о 21:00 і все встиг. Sin отримав наступного дня у місті за 20 хвилин
-
Син тоже можно получить сразу в аэропорту , 20 мин занимает процедура. Где получать багаж, есть стойка регистрации на син, 7-мая колона багажа, как то так.
-
Привіт. Хтось знає як отримати гарний діал від GoodLife Fitness? Бо Black Friday а від них ніякої інформації. (періодично бачив по групам повідомлення, що хтось там працює, або знає як)
-
Ага Спочатку нічого не розумієш, але там насправді нічого складного. Якщо комусь потрібна порада - пишіть )
-
Я прилетел в 21:00, пока получали пермиты син-выдаватели уже закрылись. Говорю к тому, что не проблема его получить позже
-
⚡️BLACK FRIDAY⚡️30% OFF ON CONCERT TICKETS from NOV 23 till NOV 26 🔥 ◾️Тільки з 23 по 26 листопада ◾️знижка -30% на квитки улюблених виконавців. 📅 НЕ ПРОПУСТІТЬ ТАКУ МОЖЛИВІСТЬ ЗАОЩАДИТИ 🖤 👩💻 Use your promo code 👉🏻November2023 for discount 🎬 Youtube www.youtube.com/@UA_Canada/ 📱 Telegram канал Канади 🇨🇦 : t.me/UA_Canada_Cuaet 📱Telegram чати міст Канади 🇨🇦 : linktr.ee/ua_canada
-
Вітаємо Yuki🤍, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
А чим ті смоктульки у Канаді не підходять?