Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Людмила, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привіт,🙈можливо зможу знайти людину яка зможе замість мене забрати замовлення з магазину. Їду транзитом через Торонто і не встигаю замовлення забрать до закриття магазину. Звісно віддячу фінансово. Напишіть в приват за подробицями. Це продукти , 1 кг.
-
🏠 Купівля першої нерухомості в Канаді або те, про що вам у Банку не розкажуть CANADA | CUAET 🇨🇦 ✅ Готуйте свої запитання завчасно=) 🎬 НЕ ПРОПУСТІТЬ 🌐 www.youtube.com/watch?v=RYjJ0iA9iZ4 🎙 Доповідач Boris Sapozhnikov , Reliable Mortgage Advisor ⏳ Підключайся до ефіру: 📟 Дата 26 листопада 2023 року ⏰ Час Провінція Манітоба - 10-00. 📟 Дата 26 листопада 2023 року ⏰ Час місто Київ - 18-00. 📱 Telegram: t.me/UA_Canada_Cuaet ☄️ Теми для обговорення: 👇 🔷Як швидко збільшити Credit Score або Magic Number 2 🔷Коли вигідно отримати 5% держави FTHBI 🔷Як зробити з повітря Down Payment чи RRSP maneuver 🔷$1,500 подарунок від держави або FTHB Tax Credit 🔷FHSA, держава роздає гроші, чому не взяти? 🔷Як створюються відсоткові ставки та як купити безкоштовно низьку відсоткову ставку
-
Всім привіт. Мене сьогодні на електро байці збила вантажівка. Виїзджав на поворіт в крайній правій по велодоріжці та вантажівка за мної поїхала та я попав в сліпу зону. Зачепила сильно заднім колесом мій байк. Байк повінстю не придатний до їзди. Також чюдом залишився без перелому ноги. Е всі документи та дані водія вантажівки компанії. Підскажіть будь ласка чи в когось е хороший юрист тут в Торонто до якого можна звернутися за порадами що та як краще зробити. Дякую.
-
Вітаємо Bohdan, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Усім добрий день! Підкажіть, будь ласка, дружина хоче обстежитися по-жіночому. Та й загалом, пройти проф огляд. Уже кілька років як дружина не показувалася лікарям. Були у двох лікарнях, відстояли в чергах, потрапили до лікарів. Реакція у лікарів на наше прохання, як під копірку: приходьте коли, щось заболить. А зараз, навіть якщо призначу вам аналізи, то вони все одно будуть негативні. Навіщо системі на це витрачати гроші. Обстеження на рак передбачено тільки після 40 років, на ще якусь хрень - після 50 років. Можу призначити вам аналіз на рівень вітаміну D, і то за 25$. Дуже злить таке. Підкажіть, будь ласка, хто знає нормальну лікарню з розумними лікарями, де можна за страховкою обстежити дружину? (Якщо, звісно, таке в Канаді можливе?) На крайній випадок, лікарню з платними послугами, але за адекватні гроші. Дуже буду вдячний, якщо поділитеся досвідом!
-
Вітаємо Timur, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Приєднатись до когось в сімейну групу
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка чи відновлював хтось втрачений SIN? Чи легко це зробити в Service Canada?