Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Кстати в Велком центре есть психолог)
-
В личку напишу
-
Без таска не положено
-
Я хожу на английский и на курсы по написанию резюме(там же в курсе есть нетворкинг, а именно как создавать свою сеть знакомств)
-
Есть масса бесплатных курсов, где можно познакомиться с разными людьми, ивенты и т.д.
-
Ищу двоих руммейтов, район Етобико
-
Borrowell
-
Вітаю. Чи потрібно сплатити податки якщо працював рівно один день, і отримав 70 долларів. Потрібно поїхати і не знаю чи повернусь, але хочу все зробити як потрібно. Дякую
-
Добрий день, група! Шукаю роботу, будь яку. Багато чого вмію, всьому, чого не вмію, навчуся швидко. Англійська на рівні ай дон гив е фак, бо часу немає вчити. Бажано, щоб була в Торонто. І бажано щоб була робота з житлом, з машиною, з iPhone 14 і дівчиною, яка буде любити мене, ну й заробітна плата не менше $25 в годину. У самого майже немає часу шукати самостійно, тому чекаю на ваші пропозиції та розуміння, краще за мене, все одно, не знайдете. Але пишіть тільки на вихідних, бо в будні дні зайнятий. Дякую, група.
-
В банках показують лише приблизний credit score. Щоб подивитись справжній,потрібно його замовляти,в це зменшує credit score
-
Позвони в банк, как вариант