Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
heavy sigh
-
Вітаємо Yurii, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Для хлопця робота, 18 років,якщо є якісь вакансії буду вдячна я за відповідь. Немає знання англійської!!!!!
-
Вас в Канаді в літак не посадять
-
Без візи мабудь будуть
-
Вітаємо David, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Да снимешь там, дешевле выйдет 👽
-
Вітаємо V., 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Обычно это скам. Не ведитесь.
-
Вітаємо Tim, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Так от така сама за дешевшою ціною)
-
Ребята, подскажите пожалуйста. Друг прилетел в Торонто, в данный момент в аэропорту, на получение ворк пермита отправили в стандартные окошки. Я же когда прилетел, год назад, то отдельно собирали CUIAS всех возле гейтов и вели так же отдельно. Вопрос вот в чем, есть ли там еще наши волонтеры, так как когда спрашивает у персонала, то отправляют в стандартные окна к офицеру