Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Так от така сама за дешевшою ціною)
-
Ребята, подскажите пожалуйста. Друг прилетел в Торонто, в данный момент в аэропорту, на получение ворк пермита отправили в стандартные окошки. Я же когда прилетел, год назад, то отдельно собирали CUIAS всех возле гейтов и вели так же отдельно. Вопрос вот в чем, есть ли там еще наши волонтеры, так как когда спрашивает у персонала, то отправляют в стандартные окна к офицеру
-
Привіт✨ Шукаю моделей для фотозйомки на 25, 26 та 27 листопада. За мінімальним прайсом - 60$. Зйомка займає лише 30 хвилин, в результаті отримаєте 20 готових фото🔥 Це може бути індивідуальна фотосесія, парна, сімейна (але не з маленькою дитиною) Локація: Даунтаун. Вулиця/кафе/ТЦ Хто бажає, напишіть в дірект та вкажіть дату💌 Там ми обговоримо усі подробиці.
-
странно, прилетали в субботу и нас так же отводили наши волонтеры
-
но сначала нужно чекнуться и отсканировать загран на терминале (спуститься вниз) и подойти с распечаткой к офицеру, тогда уже к нашим направят, и там уже должны встретить
-
Вітаємо Roman, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Шановні українці, та канадці, я зараз в ЕС, купив квиток на Канаду наступного місяця, як можна до приїзду знайти роботу, аби я приїхав і відразу почав працювати, таке можливо? У мене є канадський номер, можу продзвонювати роботодавцям. Які є вакансії, хтось щось порадити може?
-
Всім привіт, є контакти наших інструкторів з водіння?( Етобіко)
-
Вітаємо Dmytro, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Друзі, фото-відео звіт, від бійців КВ 2 МБ Президентська бригада Зимові шини отримали і перевзули. Всім щиро дякують за підтримку і допомогу!!! Шини LingLong Green-Max Winter Ice I-15 SUV 265/65 R17 112T 14070 грн. Доставка Н/п 500грн Окрема подяка за довіру мені!!! Все буде Україна 💪💪💪
-
Привіт) Дівчата, хтось робив процедуру SMAS lifting в Торонто? Особливо цікавить на зоні живіт, після пологів Можете порадити місце? І ваші враження після процедури Дякую 🙏
-
🇨🇦Канада → 🇺🇦Україна: запустили знижку до 20% на доставку 🔥 ▪️ Тепер рідні можуть відправити вам посилку з понад 6000 відділень у Канаді до будь-якого населеного пункту в Україні за приємним тарифом! ▪️Також вже зараз можемо порадувати наших клієнтів — особливо експортерів — новиною про знижки за маршрутом Україна → Канада 📈 ▪️Ваші відправлення в Канаду їхатимуть зі знижкою 10% на великі посилки (до 30 кг) та за наявною знижкою 18% на дрібний паке ільше, пришвидшуємо логістику посилок: відправлення цього типу прямуватимуть з України до ЄС, а звідти до 3 найбільших канадських аеропортів у містах: Торонто, Монреаль та Ванкувер, що дозволить скоротити час перевезення в межах країни кленового листка до 1-4 днів. 💪 Попри війну, швидкість доставки з України в Канаду вражає — від 8 до 16 днів! Раді спостерігати за цією позитивною тенденцією 🛫 Докладніше 🎬 Youtube www.youtube.com/@UA_Canada/ 📱 Telegram канал Канади 🇨🇦 : t.me/UA_Canada_Cuaet 📱Telegram чати міст Канади 🇨🇦 : linktr.ee/ua_canada
-
Привіт☺️ Шукаю житло роботу в Торонто да Вон, розгляну усі варіанти
-
Привіт! Треба допомога…десь тиждень тому я знайшла цю групу, хотіла порадувати брата на День народження і подарувати якийсь смаколик. Я знайшла у цій групі жіночку, яка робить капкейки і тортики. Скинула передплату, і ось вона пропала, заблокувала мене 😧😔 На жаль, я наскільки довіряла( зі мною таке вперше), що не зберігала ніяких скрінів… Я проживаю у Лондоні, брат у Торонто. Якщо хтось може на завтра зробити тортик , я адрес відправлю, буду вдячна 🙏 Або рекомендувати…так прикро😭
-
Любі мафіозі та мирні жителі, На Вас знову чекає запальна Діаспора Мафія цієї неділі! Ми зняли цілий поверх під нас 🔥 -Карибський вайб 💃 -В цьому закладі знімали кліп “Work” від Drake&Rihanna Неважливо, граєте ви вперше чи професійно, в Діаспора Мафія ви знайдете нові знайомства та крутих друзів. 🖤Коли: Неділя , 26 листопада 🖤Початок 17:00 🕗 🖤Локація: Downtown 🗽 Перлини заходу: 🔥Атмосферна локація в центрі міста 🔥Крутий ведучий: Надія і Богдан 🔥Авторська мафія 🔥Цікаві бонусні ролі Вартість участі складає 35 тугриків за людину Деталі по бронюванню в дірект до @DiasporaOwner ‼️Поспіши забронювати місце