Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт) Дівчата, хтось робив процедуру SMAS lifting в Торонто? Особливо цікавить на зоні живіт, після пологів Можете порадити місце? І ваші враження після процедури Дякую 🙏
-
🇨🇦Канада → 🇺🇦Україна: запустили знижку до 20% на доставку 🔥 ▪️ Тепер рідні можуть відправити вам посилку з понад 6000 відділень у Канаді до будь-якого населеного пункту в Україні за приємним тарифом! ▪️Також вже зараз можемо порадувати наших клієнтів — особливо експортерів — новиною про знижки за маршрутом Україна → Канада 📈 ▪️Ваші відправлення в Канаду їхатимуть зі знижкою 10% на великі посилки (до 30 кг) та за наявною знижкою 18% на дрібний паке ільше, пришвидшуємо логістику посилок: відправлення цього типу прямуватимуть з України до ЄС, а звідти до 3 найбільших канадських аеропортів у містах: Торонто, Монреаль та Ванкувер, що дозволить скоротити час перевезення в межах країни кленового листка до 1-4 днів. 💪 Попри війну, швидкість доставки з України в Канаду вражає — від 8 до 16 днів! Раді спостерігати за цією позитивною тенденцією 🛫 Докладніше 🎬 Youtube www.youtube.com/@UA_Canada/ 📱 Telegram канал Канади 🇨🇦 : t.me/UA_Canada_Cuaet 📱Telegram чати міст Канади 🇨🇦 : linktr.ee/ua_canada
-
Привіт☺️ Шукаю житло роботу в Торонто да Вон, розгляну усі варіанти
-
Привіт! Треба допомога…десь тиждень тому я знайшла цю групу, хотіла порадувати брата на День народження і подарувати якийсь смаколик. Я знайшла у цій групі жіночку, яка робить капкейки і тортики. Скинула передплату, і ось вона пропала, заблокувала мене 😧😔 На жаль, я наскільки довіряла( зі мною таке вперше), що не зберігала ніяких скрінів… Я проживаю у Лондоні, брат у Торонто. Якщо хтось може на завтра зробити тортик , я адрес відправлю, буду вдячна 🙏 Або рекомендувати…так прикро😭
-
Любі мафіозі та мирні жителі, На Вас знову чекає запальна Діаспора Мафія цієї неділі! Ми зняли цілий поверх під нас 🔥 -Карибський вайб 💃 -В цьому закладі знімали кліп “Work” від Drake&Rihanna Неважливо, граєте ви вперше чи професійно, в Діаспора Мафія ви знайдете нові знайомства та крутих друзів. 🖤Коли: Неділя , 26 листопада 🖤Початок 17:00 🕗 🖤Локація: Downtown 🗽 Перлини заходу: 🔥Атмосферна локація в центрі міста 🔥Крутий ведучий: Надія і Богдан 🔥Авторська мафія 🔥Цікаві бонусні ролі Вартість участі складає 35 тугриків за людину Деталі по бронюванню в дірект до @DiasporaOwner ‼️Поспіши забронювати місце
-
Привіт, хтось може порекомендувати страхову ком. для авто (не дорого в місяць). район Mississauga, дякую
-
Друзі, терміново потрібно допомогти відремонтувати авто розвідникам 115ОМБр розвідроти. Авто працювало на Бахмутьскому напрямку. Стан авто, м'яко кажучи, не ідеальний, але відновити його буде дешевше ніж купити нове!!! Приблизна сума збору 80000 грн: -Комплект шин -Повністю перебрати ходову -Система охолодження -Вихлопна система -Ремонтно-зварювальні роботи -Заміна ременів(ГРМ в тому числі, комплект) -Слюсарні роботи -Мастила і фільтра та інше... Всім наперед дякую за підтримку і допомогу!!! Все буде Україна 💪💪💪 На ремонт авто ЗС На ремонт авто для розвідки. 115ОМБр розвідрота. Бахмутський напрямок. 🎯 Ціль: 80 000 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/7M6xqcirJ4 💳Номер картки банки 5375 4112 1120 2697 PayPal [email protected] m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0mifyZaLYrxtZFpdguZwDkuKJN8oVREPNj28W9QU5NyTTd62c4EFUtXb17Emqp9bXl&id=100008176775933
-
Всім привіт! Якщо в цій групі є кравчині, відгукніться, будь ласка, в особисті повідомлення. Шукаю для цікавої співпраці/роботи😊
-
Сколько стоит сдать на права ?
-
Тест g1 106 долларов?
-
Вітаємо O., 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Всем привет. Может кто-то подскажет, как/где можно оформить нотариальную доверенность в Торонто, чтоб забрать диплом о высшем образовании в Украине?
-
Можливо хтось перекидав кошти з України в Канаду і може підказати через який застосунок можна зробити переказ
-
З 1го грудня здається мебльована кімната в квартирі. 11й поверх на Bathurst&Steeles. Спільна ванна кімната. Тільки для порядної, охайної, спокійної людини. $1250. Питання в особисті повідомлення