Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Анечка, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Мар‘яна, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Alen4ik, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Tpeбyeтcя : Coтpyдник с гибkим гpaфиkoм paбoтьi. Добpoго вpeмени cyток. У нас вы пoлyчитe не тoльko oтличнyю oплaтy от 20 до 25$ в чac, но и вoзмoжнocть coвмeщeния paботьi с ocновньiм видом дeятeльнocти. Буду рад ответить на все ваши вопросы и предоставить дополнительную информацию. 3вонитe или нaпишитe в личньiе cooбщeния.
-
Вітаємо Наталия, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
/report
-
Вітаю! Зараз запис через Дію, вас ставлять в лист очікування.
-
Скаргу надіслано
-
Скаргу надіслано
-
Доброго дня. Хто знає яка зараз процедура на отримання допомоги по приїзду в Канаду?
-
Вітаємо Олександр, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Дякую
-
Так я знаю,власне цей лист нічого не дає) Дума може є типу певні години в яких зʼявляються місця