Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
📊 Безкоштовна податкова допомога від CRA ⚡️ Перш ніж відвідати податкову клініку, переконайтеся, що ви маєте право на безкоштовну послугу ( скромний дохід і прості податкові умови) Скромний дохід. ✅Рекомендований рівень доходу ◾️ 1 особа - 35 000 $Ca ◾️ 2 особи - 45 000 $Ca ◾️ 3 особи - 47 500 $Ca ◾️ 4 особи - 50 000 $Ca ◾️ 5 осіб - 52 500 $Ca ◾️ < 5 осіб - 52 500 $Ca плюс 2 500 $Ca за кожну додаткову особу ✅ Проста податкова ситуація Якщо її дохід надходить із таких джерел: ◾️працевлаштування ◾️пенсія ◾️пільги, такі як Канадський пенсійний план, страхування по старості, страхування на випадок інвалідності, страхування ◾️зайнятості та соціальна допомога ◾️Зареєстровані пенсійні накопичувальні плани (RRSP) ◾️стипендії, стипендії, стипендії чи гранти ◾️відсотки (менше 1000 доларів США) ‼️ CVITP не надає послуг у складних податкових ситуаціях. ◾️дохід від самозайнятості або витрати на роботу * (див. Виняток 1) ◾️доходи та витрати бізнесу ◾️доходи та витрати від оренди ◾️процентний дохід понад 1000 дол ◾️приріст або збиток капіталу ◾️банкрутство в податковому році (або в попередньому році, якщо ця декларація ще не була подана) ◾️померла особа ◾️іноземна власність (T1135) ◾️іноземні доходи ** (див. Виняток 2) *Виняток 1 Особи, які мають квитанцію T4A, виписку про пенсію, пенсії, ануїтет та інші доходи , які вказують на самозайнятість або бізнес у графі 048, можуть мати право на заповнення податкової декларації через CVITP, якщо виконано всі наступні умови : ◾️ загальний дохід у полі 048 становить менше 1000 доларів США ◾️ витрати не вимагаються ◾️ фізична особа не зареєстрована як платник GST/HST і не зобов’язана бути ним **Виняток 2: Особи, які отримують пільги соціального забезпечення США, мають право на заповнення податкової декларації через CVITP. 🎬 WEBINAR Податкова декларація в Канаді. CANADA | CUAET Джерело Миі в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади | YouTube |Instagram #ua_canada_cuaet #ua_ottawa_cuaet
-
Tpeбyeтcя : Coтpyдник с гибkим гpaфиkoм paбoтьi. Добpoго вpeмени cyток. У нас вы пoлyчитe не тoльko oтличнyю oплaтy от 20 до 25$ в чac, но и вoзмoжнocть coвмeщeния paботьi с ocновньiм видом дeятeльнocти. Буду рад ответить на все ваши вопросы и предоставить дополнительную информацию. 3вонитe или нaпишитe в личньiе cooбщeния.
-
Ты не первый кто задает ей этот вопрос)
-
А що ви на 300 грн у Канаді купити збираєтесь ?
-
Доброго вечора ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300 гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 1-2 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
Скільки тобі треба ?
-
Вітаємо ., 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Це скам, вже більше року гуляє під різними іменами.
-
Скаргу надіслано
-
Да знаю что тут таких много)
-
Дорогі мої, збір для мого чоловіка він – чудовий чоловік та герой, який від початку повномасштабного вторгнення боронить наші життя, потребує нашої невідкладної допомоги. Постійне навантаження та проведення виконань бойових завдань на сході та півдні, спровокували розвиток асептичного некрозу голівок стегнових кісток IV ступеню. Наразі, Сергій надалі проходить службу, але постійний нестерпний біль впливає на виконання завдань. Після консультації зі спеціалістами «Інституту травматології та ортопедії НАМН України» було отримано висновок, що Сергій потребує тотального ендопротезування обох кульшових суглобів. Вартість протезів становить 7.000,00 доларів. Перша ціль – один суглоб – 3.500,00 доларів, це приблизно 130 тис. гривень. Прошу долучитися кожного, кому не байдуже! 🎯 Ціль: 130 000 ₴ 💳Картка Сергія 4441111155448883 Посилання на банку залишу в описі профілі
-
Вітаємо 1, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇