Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ты не первый кто задает ей этот вопрос)
-
А що ви на 300 грн у Канаді купити збираєтесь ?
-
Доброго вечора ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300 гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 1-2 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
Скільки тобі треба ?
-
Вітаємо ., 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Це скам, вже більше року гуляє під різними іменами.
-
Скаргу надіслано
-
Да знаю что тут таких много)
-
Дорогі мої, збір для мого чоловіка він – чудовий чоловік та герой, який від початку повномасштабного вторгнення боронить наші життя, потребує нашої невідкладної допомоги. Постійне навантаження та проведення виконань бойових завдань на сході та півдні, спровокували розвиток асептичного некрозу голівок стегнових кісток IV ступеню. Наразі, Сергій надалі проходить службу, але постійний нестерпний біль впливає на виконання завдань. Після консультації зі спеціалістами «Інституту травматології та ортопедії НАМН України» було отримано висновок, що Сергій потребує тотального ендопротезування обох кульшових суглобів. Вартість протезів становить 7.000,00 доларів. Перша ціль – один суглоб – 3.500,00 доларів, це приблизно 130 тис. гривень. Прошу долучитися кожного, кому не байдуже! 🎯 Ціль: 130 000 ₴ 💳Картка Сергія 4441111155448883 Посилання на банку залишу в описі профілі
-
Вітаємо 1, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇