Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
порекомендуйте кафешку з смачною кавою та десертами в центрі. Дякую
-
Cafe23, butter & blue, 'Le Beau' Croissanterie
-
Люди добрі, допоможіть мені будь ласка, я не брехатиму я не бездомна, і не з фронту, переїхала з Херсона в Одесу пів року тому, з дитиною, в даний момент залишилася зовсім без роботи і без грошей, може хтось може допомогти мені чимось я з дитиною зовсім без грошей, є де жити але платити за житло немає можливості, а назад до Херсона повертатися поки не час ще, якщо хтось має можливість допомогти мені, напишіть, я можу все довести.
-
Херсонском кстати тоже
-
Да да да. Именно по этому тебя нет не в одном одесском чате ?
-
Доброго дня! Отримали візи Сuaet і думаємо переїзжати до Торонто. Нам більше 40 років і на руках маленька дитина 3 рочки. Поділіться будь ласка досвідом, чи тяжко знайти роботу, де шукати житло, як в Торонто з дитячими садочками, медичними закладами і взагалі, чи варто наважуватись на переїзд з маленькою дитиною до Канади. Буду дуже вдячна за любу інформацію!
-
Нічого не писала про "не варто переїжджати", тільки про те, що треба підготуватися та підійти з розумом. Сама їду вагітна 🤷🏻♀
-
Вітаю! З дитиною та садочками Торонто - не найкращий варіант. Канадці звідти тікають, бо садочок з субсидією - $2000. Також, якщо ви хочете залишитися в Канаді, місце для переїзду треба обирати в залежності від того, вимоги якої провінції стосовно еміграції ви здатні виконати.