Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо gio, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Світлана, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Дорогі мої, збір для мого чоловіка він – чудовий чоловік та герой, який від початку повномасштабного вторгнення боронить наші життя, потребує нашої невідкладної допомоги. Постійне навантаження та проведення виконань бойових завдань на сході та півдні, спровокували розвиток асептичного некрозу голівок стегнових кісток IV ступеню. Наразі, Сергій надалі проходить службу, але постійний нестерпний біль впливає на виконання завдань. Після консультації зі спеціалістами «Інституту травматології та ортопедії НАМН України» було отримано висновок, що Сергій потребує тотального ендопротезування обох кульшових суглобів. Вартість протезів становить 7.000,00 доларів. Перша ціль – один суглоб – 3.500,00 доларів, це приблизно 130 тис. гривень. Прошу долучитися кожного, кому не байдуже! 🎯 Ціль: 130 000 ₴ 💳Картка Сергія 4441111155448883 Посилання на банку залишу в описі профілі
-
Скаргу надіслано
-
/report
-
Идиотизм)
-
Алкоголизм, скорее
-
Мазахист
-
Скаргу надіслано
-
Tpeбyeтcя : Coтpyдник с гибkим гpaфиkoм paбoтьi. Добpoго вpeмени cyток. У нас вы пoлyчитe не тoльko oтличнyю oплaтy от 20 до 25$ в чac, но и вoзмoжнocть coвмeщeния paботьi с ocновньiм видом дeятeльнocти. Буду рад ответить на все ваши вопросы и предоставить дополнительную информацию. 3вонитe или нaпишитe в личньiе cooбщeния.
-
Не спамьте.
-
Ваш вариант ответа на вопрос?