Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Andrew, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Elena, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Oleg, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Вероніка, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Доброго дня, в кого була відмова , що робили?
-
Может лучше позвонить в авиакомпанию спросить? Теоретически можно в салоне, как ноутбук. Но мало ли.
-
Вітаємо Anton, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Може хтось їде з України в Торонто чи можливо передати не велику річ.м.Львів
-
Дякую!!!
-
Вітаю! Відмова в чому?
-
Добрый день, дорогие мои Украинцы, я сейчас переехала в Одессу, с ребёнком, с Херсона. Без ничего буквально. Сейчас ищу работу, жилье уже есть но нужно платить за коммуналку и все дела ..И вообще не буду скрывать ну вот вообще без денег, я не наглею и карту писать не собираюсь. Но может кто-то может помочь, напишите пожалуйста" хоть немного а мне уже проще будет с малой..Это реальная ситуация..без всякого обмана и мошенничества
-
Моїм знайомим прийшла відмова,що не здали біометрію вчасно , вони її здали, але в кабінеті не відображається.І відмова прийшла ще до здачі біометрії, а вони не заходили в кабінет .Тому поїхали здавати .
-
Вітаємо Ігор, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇