Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
И еще Ну, так Для справки про «обязательно»
-
Всім привіт, можливо хоть хоче переїхати в США по програмі u4u (можете почитати в інтернеті), можливість працювати, воркперміти, бенефіти все що потрібно. Моя дівчина може зробити вам запрошення (за найдешевшу ціну ) Кому цікаво пишіть!
-
И прошло куда больше 90 дней)
-
Вообще чего это беспокоит вас, а не беспокоит правительство Канады? Они знают, что многие уедут, итоги не меняют условия. Дают возможность людям посмотреть на Канаду и может кто-то передумает и останется. Лично я ехал на авось с 200 еврами в кармане, если б за 3 к не устроился уехал бы назад.
-
Закрийте тему будь ласка 😏🤯
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/welcome-canada/emergency-accommodations.html
-
Його можна пройти і за межами Канади, причому щей дешевше. Я проходила ще до приїзду в Канаду і мені не треба було міняти ворк перміт
-
Всім привіт) мене звати Іра і я СММ-менеджер Допомагаю бізнесам розвивати свої сторіночки в інстаграм. Зараз поповнюю свої знання, проходжу масштабний курс по СММ на ринку 🇪🇺🇺🇸 Я можу взяти на себе ведення вашого акаунту ( сторіс, пости, рілси),напишу стратегію просування бізнесу, можемо запустити таргетовану рекламу. Якщо вас зацікавили мої послуги прошу писати в особисті повідомлення ☺️
-
Вітаємо 🤭, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇