Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Якщо в нього в паспорті стоїть віза, то звісно може
-
Підскажіть будь ласка, отримали візу CUAT, я громадянинка України а мій чоловік громадянин інакшої країни. Чи може мій чоловік приїхати до Канади без мене по візі ?
-
всем привет, меня зовут Эльдор, я ищу работу, имею водительские права g2 и свою машину. Могу работать на складе. Также могу работать помощником повара в ресторанах. Я понимаю английский и немного знаю корейский. я сейчас в Торонто (downtown)
-
Теоретично може, але то буде на розсуд офіцера, який може вирішити, що у вас фіктивний брак заради візи чоловіку. Бачила кілька повідомлень, що в такому випадку, як у вас, краще або їхати разом, або людина з українським громадянством має першою прибути до Канади. Перевірити це можливо, звісно, тільки на власному досвіді...
-
Дякую!
-
Дякую!
-
Мій друг летить з Молдови десь через тиждень. Я знаю, що біля нього є нова пошта і йому відправляли вже шось з України. Якщо треба , напишіть . Обміняю вас контактами .
-
всем привет, меня зовут Эльдор, я ищу работу, имею водительские права g2 и свою машину. Могу работать на складе. Также могу работать помощником повара в ресторанах. Я понимаю английский и немного знаю корейский. я сейчас в Торонто (центр города)
-
@s_savka [653193985] заблоковано.
-
/ban @s_savka
-
Хто вже подавався по програмі возз'єднання сім'ї? Напишіть будь ласочка список потрібних документів.🙏
-
Вітаємо игорь, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇