Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую!
-
Дякую!
-
Мій друг летить з Молдови десь через тиждень. Я знаю, що біля нього є нова пошта і йому відправляли вже шось з України. Якщо треба , напишіть . Обміняю вас контактами .
-
всем привет, меня зовут Эльдор, я ищу работу, имею водительские права g2 и свою машину. Могу работать на складе. Также могу работать помощником повара в ресторанах. Я понимаю английский и немного знаю корейский. я сейчас в Торонто (центр города)
-
@s_savka [653193985] заблоковано.
-
/ban @s_savka
-
Хто вже подавався по програмі возз'єднання сім'ї? Напишіть будь ласочка список потрібних документів.🙏
-
Вітаємо игорь, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Марія, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Дорогі мої. Почала збір для мого чоловіка він – чудовий чоловік,тато та герой, який від початку повномасштабного вторгнення боронить наші життя, потребує нашої невідкладної допомоги. Постійне навантаження та проведення виконань бойових завдань на сході та півдні, спровокували розвиток асептичного некрозу голівок стегнових кісток IV ступеню. Наразі, Сергій надалі проходить службу, але постійний нестерпний біль впливає на виконання завдань. Дайте шанс жити повноцінним життям. 💳Картка монобанку Сергія 4441111155448883 Посилання на банку залишу в описі профілі PayPal [email protected]
-
Вітаємо Veronika, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Скаргу надіслано
-
/report
-
Вітаємо Jack, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇