Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Не думав про це, він же його продав
-
Мені для онлайн гри потрібно
-
А податки банк куди платить?)
-
Ну зараз проводити через неї гроші не дуже гуд ідея тоді)
-
Только еще в 2020
-
Ну я был там и через загран паспорт сделал)
-
Капец допрос устроили🤣
-
меня зовут Эльдор, я ищу работу, имею водительские права g2 и свою машину. Могу работать на складе. Также могу работать помощником повара в ресторанах. Я понимаю английский и немного знаю корейский. я сейчас в Торонто (центр города) Я знаю английский в чуть чуть корейский
-
Добрый утро всем
-
Вітаємо Виктор, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Tetiana, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
А хтось закривав канадський рахунок віддалено? Наприклад зі штатів?
-
Kijiji Але шукайте нові об'яви і з телефоном. Бо писати немає сенсу
-
Вітаємо Toriii🖤, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Всім привіт. Знаю, що тут в чаті постійно прописуються шахраї, але деякі в чаті знають мене особисто. Мій товариш летить в Торонто десь на протязі 7-10 днів і може щось невелике привезти, якщо комусь цікаво. Він знаходиться в Молдові , але там є відділення нової пошти. Я також хочу передати деякі речі для себе. Можливо комусь реально потрібно. Якщо так, напишіть і я скину його український номер.