Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Как в кс
-
На ножах
-
So happy you came into my life sir Craig God bless you and your family.
-
Мусульмани самі мирні люди але не дай Аллах обідиш коран голову відрубають 😂😂 палестинці приклад, ні одного вбитого чи згвалтованого чи обезголовленого😂 Та начнемо срач панове хахаах Та пофіг, боже 1000 людей і 1000 думок, на то ми і люди щоб мати різні думки і розуміння....
-
Всім привіт :) Кімната доступна з січня 📍Thornhill ( near Promenade mall ) Здається кімната (ден) для 1 дівчини Condo 1+1+ден ❗️Ден повністю закривається як окрема кімната Є місце для ліжка, шафи/комоду столу та і ін. Кімната повністю укомплектована, частину меблів можна викупити (ліжко, комод, комп’ютерний стіл) В ЖК наявний : ⁃ Тренажерний зал ⁃ Басейн ⁃ Більярд ⁃ Party room ⁃ Тенісний корт ⁃ BBQ zone Пральна/сушильна машини у квартирі Ванна кімната на двох У квартирі проживає дві дівчини 🚘 15 хвилин до станції метро Finch та Vaughn metropolitan centre В 5 хв доступі : Walmart, Shoppers, T&T, NoFrills, Winners, Home depot, LCBO заправки та ін. 2 хв від ЖК транспортна розв’язка Promenade Therminal 800$/міс все включено Ніяких величезних депозитів, оплата лише за перший і останній місяць. Показ кімнати у будні після 18:00, у вихідні по домовленості. Фото та відео надішлю в приват Пишіть в особисті повідомлення або телефонуйте за номером : 📱9057832682
-
Вітаю вас ! Мене звати Ян Білоголовий і я є українським адвокатом 🇺🇦 , який надає правничу допомогу за законодавством України з наступних питань: 📚 розлучення із-за кордону та стягнення аліментів; 📚 консультації з питань військового обліку, перетину кордону та інші міграційні питання; 📚 земельні спори та питання, повʼязані з нерухомим майном (продаж, дарування, міна, спадкування тощо); 📚 корпоративні права підприємств; 📚 повторне отримання свідоцтва про шлюб або про народження дитини (у разі втрати, пошкодження документів тощо); 📚 підготовка проектів довіреностей для оформлення у нотаріусів або в консульських установах; За консультаціями звертайтесь у приватні повідомлення ✍️
-
Когось цікавили торти. Мої знайомі пару місяців тому замовляли Наполеон у Ля Роз Бейкері. Це найсмачніший наполеон який я коли небудь їла. А кого цікавить Київськиї- є в Старському. Такий як вдома.
-
-
/FreshKo
-
/FreshKo
-
/FreshKo
-
Добрий вечір. Шукаю кімнату на рентал. Приватна спальня і бажано приватна ванна. На період з 8 січня по кінець квітня. Ціна приблизно до $900 за місяць. Розташування не так важливе, але було б ідеально якщо North York або недалеко від Downsview park. Відписуйтесь в лс, якщо здаєте. Дякую 🙏
-
Добрий вечір, плануємо зіжджати з 1-bedroom бейсмету, орендодавець готовий розглянути кандидатів з України. район: Річмонд Хілл, (перехрестя Bathurst/Rutherford) ціна 1950$/міс пишіть в особисті я надішлю фото та за надібністю контакти власника. Дякую