Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю вас ! Мене звати Ян Білоголовий і я є українським адвокатом 🇺🇦 , який надає правничу допомогу за законодавством України з наступних питань: 📚 розлучення із-за кордону та стягнення аліментів; 📚 консультації з питань військового обліку, перетину кордону та інші міграційні питання; 📚 земельні спори та питання, повʼязані з нерухомим майном (продаж, дарування, міна, спадкування тощо); 📚 корпоративні права підприємств; 📚 повторне отримання свідоцтва про шлюб або про народження дитини (у разі втрати, пошкодження документів тощо); 📚 підготовка проектів довіреностей для оформлення у нотаріусів або в консульських установах; За консультаціями звертайтесь у приватні повідомлення ✍️
-
Когось цікавили торти. Мої знайомі пару місяців тому замовляли Наполеон у Ля Роз Бейкері. Це найсмачніший наполеон який я коли небудь їла. А кого цікавить Київськиї- є в Старському. Такий як вдома.
-
-
/FreshKo
-
/FreshKo
-
/FreshKo
-
Добрий вечір. Шукаю кімнату на рентал. Приватна спальня і бажано приватна ванна. На період з 8 січня по кінець квітня. Ціна приблизно до $900 за місяць. Розташування не так важливе, але було б ідеально якщо North York або недалеко від Downsview park. Відписуйтесь в лс, якщо здаєте. Дякую 🙏
-
Добрий вечір, плануємо зіжджати з 1-bedroom бейсмету, орендодавець готовий розглянути кандидатів з України. район: Річмонд Хілл, (перехрестя Bathurst/Rutherford) ціна 1950$/міс пишіть в особисті я надішлю фото та за надібністю контакти власника. Дякую
-
Вітаємо Natali, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаю! А вам для чого? Бо клініка це робить сама протягом двох тижнів.
-
Тільки якщо ви хочете отримати новий ворк перміт без обмежень, але на нього треба подавати окрему аплікацію: youtu.be/fMJJcp3VAx8?si=AanTiB30U7WMfAsh
-
Шукаю сусідку! B two bedroom apartment Адреса: 2398 Bloor St W Прям навпроти української кредитної спілки та інших українських організацій. Subway 30 метрів від помешкання. Цена 2380$ на двох. Внизу приміщення українська пекарня, поруч парк, і взагалі район спокійний і привітливий! Заїзд з 1 січня. Пишіть в особисті.
-
Вітаємо Dmitriy, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇