Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Подскажите хорошего женского парикмахера желательно украино- или русскоговорящего
-
Підкажіть хто проходив подання на допомогу в кінці після подачі отримав повідомлення Your online application was successfully submitted; your confirmation number is 11111111 і там ще є кнопка exit я її натиснув але коли робив друге подання звернув увагу що написано що якщо ви її натисните то Your application will not be prossesed то виходить що по новій треба робити і цю сторінку не закривати?
-
Може комусь сгодиться? I am an owner of a Small Resort on Northern Vancouver Island. In June of 2022 I helped a family from Ukraine . They worked at my Resort until Oct 2023 . They then felt confident to leave and moved to a larger town , where they have secured good jobs. I am now looking to hire new staff for the up coming 2024 season . I do supply an accommodation on site for a rental fee of $325 per month per person . I am looking for staff that can do some cooking in the Lodge kitchen , which I will teach how to do . Cleaning of guest rooms and laundry . I will require 2 persons . Rate of pay is $22 per hour . For further information contact [email protected] . See the Lodge at www.hiddencovelodge.com
-
Вітаємо Lada, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо yus.me, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Ladies and gentlemen🤍 Гроші з неба не падають🤩? А от і НЕ ПРАВДА❌ І ми готові вам це довести✅ 22 December відбудеться гаряча українська 🌹LADIES BALLOON PARTY🌹 де справжні гроші (1000💲) посипляться просто зі стелі🔝 Участь зможуть брати всі дівчата, адже ця вечірка створена саме для вас🫶🏼 А вам наші чоловіки точно буде на що подивитись😏 Girls вхід для вас БЕЗКОШТОВНИЙ, а також напій у подарунок для кожної🍸🆓 VIP parking🏎️ 3 DJ🎧 25$ вхід💰 ❗️Хочемо нагадати, що вживати алкоголь перед наших заходом заборонено, адже в такому випадку security👮🏻♂️вас не пропустить. ❗️А також, прохання, вести себе культурно та толерантно до оточуючих. Не пропусти такої можливості 😉 Це буде просто підпал🔥, тому чекаємо на кожного❤️🔥 Restaurant “Fregata” 📍 1900 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 2Z4
-
Вітаємо Aln, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привіт) Люди таке питання, до тих хто вже отримав PR або подається) Якщо у мене фабрика стала на тиждень, і ми тиждень були вдома, я знаю що можна повернути кошти за цей тиждень через EI, чи буде це потім впливати на PR
-
Industrial Electrician | Magneto Electric www.magnetoelectric.com/job/industrial-electrician/
-
Завтра 🚀 Запускаємо Новий Майстер-Курс для Самозайнятих (Self-Employed) 🚀 ❗️Бонус: Даруємо знижку 25% на підготовку особистої податкової декларації T1 2023 Кому цікаво - напишіть мені в особисте. Залишилось одне місце в групі.
-
Вітаємо First, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇