Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня, можливо хтось буде найближчим часом мігрувати з України до Торонто, напишіть, будь ласка, в особисті, дуже потрібно передати ліки! Буду вдячна!
-
Вітаємо Dima, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Чи можна використовувати єврову карту в Канаді? І воно буде автоматично конвертувати в канадські долари?
-
Шановні друзі! Фотозвіт з нашої першої вечірки готовий до перегляду Всім приємного перегляду! m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0tFCqNRxiu5vzJ58sDdnsD8rUzV4nv3FCUk8Lt3PxKcDM22Bg5xCMWjTTEmfm8HHRl&id=100063612546576&mibextid=I6gGtw Публікуйте світлини та не забувайте позначати нас @teavasee_inc А також хочемо оголосити, що 21 December вас очікує наступна наша вечірка: Tea Va See | Ukrainian Party Слідкуйте за нами щоб нічого не пропустити До зустрічі 21 грудня (четвер)! Telegram: t.me/tea_va_see З любовʼю «Tea Va See Lounge»
-
Я в таксі
-
Я здавав у Ньюмаркеті. Вийшло 240$ за машину та 70$ за урок
-
Може мене киданули 🤣 Але тест я сдав, тому претензій не маю ) Взагалі, жінка приймач екзамену сказала, що українці гарні водії. А найгірші з Марокко
-
Вітаємо Лілія, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Всім привіт здається в оренду на довготривалий термін 📍2 кімната квартира 📍1 кімната квартира. 📍а також 1 кімната. Знаходяться в тихому районі,і всі після ремонту. Інтернет та комунальні входять в оплату. За деталями та адресою звертатись за телефоном 416 245 0006