Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Мені сказали що його оплачують на роботі. Взнайте.
-
Шукаю заміну собі у кімнату у двокімнатному бейсменті з 1 лютого. Сусідка - дівчина у іншій кімнаті. Шукаємо тільки дівчину. Розташування дуже вигідне, район Mimico, поруч з Lake Shore та Humber Bay Park, неймовірна локація біля озера, дуже тихій район, близько знаходиться спортзал, Shoppers, друкарня, TD, безкоштовний басейн!!! 5 хв до NofRills 5 хв до Independent, до Korchma 10 хв, Є поруч автобуси в одну сторону до метро та трамваї на King або Qween. Обидві зупинкі знаходяться відразу біля будинку. До метро Royal York 25 хвилин на автобусі. 700$ на місяць(це сума зі всіма комунальними послугами та інтернетом) Можу показати у будь-який день. Фото скину в особисті.
-
Місісага куксвіл зніму гараж/маленький склад 🤗
-
Вітаємо story_butik, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Koteyka 🥹, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаю! Треба здавати теорію та практику. Якщо стаж більше двох років, дають повні права, якщо меньше - учнівські: www.ontario.ca/page/driving-and-roads
-
Вітаю!) Мене звуть ,Ірина . Я налаштовую рекламу інстаграм та фейсбук. За допомогою такої реклами ви зможете системно залучати нових клієнтів для вашого бізнесу. Пишіть "+" і я порахую скільки клієнтів зможу привести у ваш бізнес в перший місяць співпраці.
-
Дівчатка ведеться запис на НАРОЩЕННЯ ВОЛОССЯ-20% з 10 по 20 грудня з 21 грудня у Новорічні відпустці 🥰 тому не пропустіть можливість 🔥🔥🔥 instagram.com/hair.extensions_toronto?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Вітаємо Artur 👑, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇