Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Bożena, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Hello friends🫶🏼 Вже всі поставили нагадування про вечірку, яка відбудеться 22 December o 21:00?🤔 Якщо ні, то зробіть це прямо зараз🤩 🌹«Ladies Balloon Party”🌹 – це саме та вечірка, де сума 1000$ впаде вам просто на голову🤯 В цьому інтерактиві участь зможуть приймати лише дівчата. Але ми переконані, що чоловікам сумно точно не буде😏 Вхід для наших леді БЕЗКОШТОВНИЙ, а також коктейль у вигляді презенту від нашого закладу❤️🔥 Dress code: елегантне, привабливе вбрання👔 Також хочемо нагадати, що вхід на вечірку в нетверезому стані ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ❗️ До зустрічі вже у цю п’ятницю Не пропусти, буде надто спекотно🔥 Restaurant “Fregata” 📍 1900 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 2Z4
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка, я нещодавно приїхав але маю вже роботу. Маю також кредитку від CIBC на 1000$. Але хочу відкрити десь ще в іншому банку аби ліміт був вищім, чи можливо це буде зробити?
-
Вітаємо Егор, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Навіть якщо я меньше місяця працюю?
-
Дякую!
-
А його отримувати у працедавця, так?
-
Ну джоб оферю маю, другий тиждень на складі працюю..
-
В RBC 2000$ кредитку раніше давали всім.
-
Супер, дуже дякую за пораду!!
-
Пройдись через месяц по банкам. Спроси где какой лимит тебе дадут. RBC, BMO и так далее. Должны дать минимум 2к. TD банк мне не нравится. Какая то шняга. Там без PR чтобы открыть кредитку просят такую же сумму и замораживают её для страховки. Какая то фигня
-
Друзі зберігайте контакти, я думаю вам завжди пригодиться доставка 🚚🤩🥂
-
Спробую на днях, можливо і мені нададуть