Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день, ми з жінкою шукаєм кімнату на пів року, бажано в квартирі, ціна орінтовно 1000$, ми не курим, не п’єм, поганих звичок нема, переважно дома не сидимо, якщо щось є відпишіть
-
Нагадую що реклама - Заборонено! Дякую за розуміння 😉
-
Привіт всім!!! Я перевіряю, чи хтось тут потребує повної чи неповної зайнятості, будь ласка, надішліть мені пряме повідомлення
-
доброго дня , підкажіть будь ласка може хто знає якісь варіанти працювати в цій країні з дому ? я не айтішнік. але вчора так побігав в футбол що тепер не скоро встану з ліжка 🙅♂️
-
@nnaastyya_07 [760205678] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 04/01/2024 19:48.
-
Які українські магазини є ?Fresh and Tasty,та які інші?
-
🚚 AGT Trucking School 💡 Получите CDL через 2–5 недель с AGT Trucking School! 📚 Опытные инструкторы, бывшие экзаменаторы DMV. 🛣 Реальный опыт вождения и подготовка к реальным ситуациям. 🗓 Удобное расписание, 2 локации: Woodland Hills и Ventura. 🌐 Обучение на английском, украинском, русском и испанском. 🔥 Скидка на обучение до конца января 2024 г. 🚀 Не упустите возможность - получите свой CDL быстро и профессионально! ☎️ 754-707-5355
-
Привіт всім!!! Я перевіряю, чи хтось тут потребує повної чи неповної зайнятості, будь ласка, надішліть мені пряме повідомлення