Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго вечеру, підскажіть , будь ласка , якщо я маю паспорт і візу канадську до дійсні до 2025 року та хочу податись на PR , чи під час чекання на PR я зможу виіждати в Україну до рідних і повертатись маючи новий паспорт але не маючи канадської візи ? А тільки статус очікування на PR Можливо хтось зможе підсказати буду щиро вдячна за відповідь
-
Для того щоб виїжджати вам потрібно мати діючу візу
-
В staples вроде 5 центов за страницу
-
Здраствуйте. В сина є віза, але немає дозволу батька на в’їзд в Канаду. Чи пустять його без дозволу?
-
Всім доброго дня! В зв’язку з переїздом здаємо свою затишну 1-бедрум квартиру з розкішним видом на даунтаун. Вільна з 01.02. Залишаємо меблі та побутову техніку. 📍Знаходиться за адресою Toronto, Dundas st. West 2350. Через дорогу станція метро, автобуси, трамваї та станція GO train. 🛒Біля будинку 2 супермаркети, драг маркет, доларама та вся необхідна інфраструктура. 🏊♀️ В будинку є критий басейн який працює цілий рік. 💰Ціна 2329$ в місяць. Всі комунальні включено в платіж. Контракт по Липень 2024 року, з можливістю продовження. За детальнішою інформацією звертайтеся у дірект.