Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Igor, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Можна контакт. Спасибо!
-
Доброго дня усім,може хто знає де зварнику знайти підробіток з п'ятниці по неділю?
-
Теж цікавить
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, можливо хтось знає нормального імміграційного консультанта, який може нормально проконсультувати стосовно PR?
-
Продам диван. Район Рівер Сайд. Самовивіз. 500 ₴
-
Добрый вечер. Есть тут кто занимается авто страхованием?
-
Вітаємо Алёна, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Deniz, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Усім привіт, здається затишна кімната у бейсменті на перетині Royal York and Dixon комунальні послуги входять у вартість 1000 cad 437-997-6396
-
Так
-
Є пралка ,сушка?
-
Одна
-
Привіт!Скільки осіб ще проживає у бейсменті?
-
Шукаю будинок. Ви можете зв'язатися зі мною? Я живу в Північному Йорку
-
Шановні чоловіки групи, цей пост для вас. Чоловіча коротка СТРИЖКА БЕЗКОШТОВНО. Салону, де я працюю (НЕ для мене, уточнюю) потрібні моделі для навчання, яке відбувається під керівництвом та за безпосередньої участі досвідченого майстра. Від вас - бажання та трошки більше часу. Локація - 1420 Burnhamthorpe Rd E Unit 102, Mississauga Телефон для запису: +1 (647) 609-5142 Арсена
-
Ребят сегодня услышал информацию, что в Онтарио есть большой налог на зп, допустим пишется зарплата 16/час, а на самом деле выходить 12/час + - с налогом, это правда?
-
с каждой зарплаты автоматически высчитывается примерно 30%. Если ты зарабатываешь мало то в конце года тебе большая часть этих денег может вернуться. Если зарабатываешь много то может быть ещё нужно доплатить. Но это стандартно по Канаде
-
А який в Онтаріо лоу інком? Яка це сума ?
-
26% если зарплата больше 55000 CAD в год
22 Jan 2023, 02:47
106145/118900
about 3 hours ago