Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Shawn, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Крістіна, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаю, чи хтось продовжував вже ворк перміт? Цікавить на скільки часу його продовжують. Наперед дякую за відповідь)
-
Думаю то не страшно чекати, оскільки попередній ще до 26 року дійсний. Просто цікаво на скільки продовжують, бо не впевнений чи на ПР встигну подати до того часу. Дякую!
-
Ми не продовжували але знімали обмеження. Чоловік чекав 4 місяці, я ще чекаю. Тут хтось на днях писав що чекає з травня.
-
Краще за рік до закінчення подати і продовжити.
-
Увага батьки‼️ Ваша дитина годинами грає у відеоігри? А якщо ми скажемо, що вона може створювати свої власні? 💥 В яких напрямках ми навчаємо створенню ігор⬇️ - Scratch - Minecraft - Roblox - Python Також є курси англійської, та математики ✏️ допоможуть підтримувати знання вашої дитини на високому рівні⬆️ Пробний урок - безкоштовний! 🥰(писати у приватні повідомлення)
-
Рома [6585648615] переслав повідомлення. Дія: Попередити (2/3) ❕ до 10/01/2024 17:18.
-
Рома [6585648615] надсилає спам повідомлення. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 11/01/2024 14:18.
-
🔴⁉️Чому варто звертатись до суду щодо стягнення матеріальних збитків та моральної шкоди, завданих Росією 🔴НОВА ПІДСТАВА ДЛЯ ОТРИМАННЯ ВІДСТРОЧКИ ВІД МОБІЛІЗАЦІЇ
-
@lawyer_ukraine_now - найсвіжіші юридичні новини
-
Привіт всім!!! Я перевіряю, чи хтось тут потребує повної чи неповної зайнятості, будь ласка, надішліть мені пряме повідомлення
-
Вітаємо Davyd, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇