Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Про не етичних українців ?! Так, зрозуміла 🤗
-
Я в курсе. Вы меня не поняли
-
Тож це вища каста індусів, вони з народження вільно володіють англійською і ходять і спеціальні приватні школи в Індії .
-
Я, если честно, удивлен что в это кто то вообще поверил 😂😂😂
-
Нет, это был индус из Индии, за 24 года в Канаде много разного видел
-
та взагалі пофіг, просто дивно, що на моральність вчинків натякає той, кому б на цю тему взагалі не розмовляти
-
Фолов руллс на своїй роботі і не шукайте справедливості 🤣її не існує😅😉
-
Скоріше ви такого зустріли, це канадець , і він супер окей 🤞🤞🤞
-
І на*буть. Хоча, як я бачу у всіх націях так, просто інші це роблять більш «вишукано» а ті кого на*бують настільки тупі що не розуміють. А українці всі розумні, тому ми бачимо де нас на*бують і зазвичай обурюємось цьому і шукаємо справедливість
-
Бо там де один індус чи філіппінець скоро їх буде багато, а де один українець рідко коли зʼявиться багато українців , ну не маю такого досвіду 😂
-
Скажу більше вони кращі за нас
-
Вполне, могут и делают)
-
Але погоджуся що таке можуть робити і українці 😅🤣
-
Ну я до прикладу не виїдаю людей з роботи і не приводжу туди українців, не брешу босу на колег, якось так😅
-
Нет, я о том что разделять людей по национальности и цвету кожи такое себе. Чем вы лучше чем индусы? Ничем
-
Я помню еще времена когда номера icq продавались за бешеные деньги)
-
И схем никаких нет, выбрал номер поехал оформил заплатит и все
-
Ну тогда ок, раз еврей))))
-
Хах) принял) но этот бизнес ведет мужик который еврей и 15лет уже в Канаде и довольно успешный и ничего противозаконного в этом нет )
-
Я задумался о том что таким как ты, мошенникам ведущим бизнес по украинским схемкам, в этой стране не место))
22 Jan 2023, 02:47
106462/118949
about 2 hours ago