Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Якщо комусь треба доброго реалтора в торонто пишіть
-
HIRING HIRING!! Hey everyone 👋, we’re looking in search of a qualified candidate! Type of employment: Full-time/Part-time Position available *ADMINISTRATIVE ASSISTANT. *DATA ENTRY. *CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE. Salary: $30/35 per hour/ weekly ($700) Flexible hours Requirement: Basic typing skills and ability to follow instructions Days: Monday to Friday Available for Retiree's ,Students & Stay home mothers.
-
Всім привіт, підкажіть будь ласка, який найприлічніший МакДональдз в ДаунТауні? В якому не воняє та без бомжів😂
-
Хотя может что-то можно найти!
-
Красивые маки не в даунтауне
-
Ви ще не зрозуміли, що тут Мак не такий як в Україні? у нас це котомка свята та щастя, тут це забєгаловка для тих у кого нема грошей на ресторан )))
-
Вибачте, але у вас не питали про ваше фінансове положення , це ясно що у вас багато грошей, але я вважаю що такі люди як ви, які часто ходять по ресторанам, повинні знати що в хорошому ресторані не подають фасфуд( а ми люди з нижщого класу суспільства іноді любим себе порадувати фастфудом 🙂
-
Доброго дня. Сьогодні о 10 ранку в чаті була пропозиція по роботі. Як думаєте, скам?
-
Ви запитали, людина відповіла вам як вона бачить ситуацію. Далі вирішуйте самі.
-
Добрий день, Чи можна тут розмістити інформацію про здачу кімнат в будинку?
-
ви мене не так зрозуміли я не про статки тут мак, то є просто забегаловка, час від часу з тарганами та мухами. Смачного вам, в будь якому разі... ☺️
-
Підкажіть будь ласка, чи хтось робив перед приїздом медичний огляд в Польщі для ворк перміту? Чи це обов'язково у Канаді треба проходити?
-
Робив в Польщі , коли прилетів нічого не казали проходити)
-
Дякую за відповідь. А де робили не підкажете?
-
Дякую, хочу зробити в Польщі, бо тут вже більш-менш знаю що і куди. Бо в Канаді, ще не знаю нічого🙂
-
Нічого не робив. Коли ви потрапите у Канаду, вам потрібно буде пройти невеличкий медичний огляд, кров та флюорографія і все. У вас буде 3 місяці
-
В Варшаві , на сайті подивився які лікарні підходять і там пройшов )
-
$1250$-1 person or 2 people $775 each person shared
-
$1150$-1 person or 2 people $650 each person shared
-
$900- 1person
22 Jan 2023, 02:47
106539/118866
about an hour ago