Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Друзі, нарешті прийшов відеозвіт від бійців 115ОМБр розвідроти!!! Хлопці дуже всім дякують за підтримку і допомогу!!! Окремо дякую за довіру мені!!! Все буде Україна 💪💪💪 m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid022kk7Qdkh9LMwbVBP986yg4AMdGLtwC4fsbeSMDG4bqfzQAHJHF5q7hFYzRw5A5Akl&id=100008176775933
-
Якщо хтось шукаю репетитора з англійської мови, звертайтесь в лс, працюю з любим рівнем Живу та навчаюсь у сша, маю великий досвід
-
Так, 9 клас в католик)
-
Якщо він в хайскул, хай підійде до кансіла в школі і скаже, що йому не вистачає, йому додадуть часів.
-
Дякую)
-
Запитайте в вашому відділі toronto district school board, якщо він навчається в хайскул, або в YMCA, якщо не навчається. Вони нададуть бескоштовні додаткові класи.
-
Взагалі не переймайтеся))) в нього достатньо часу! Немає сенсу додатково сплачувати за англійську для школярів. Кожен зі своєю швидкістю засвоює мову, але за рік вони всі білш менш встигають. Ще зрозумійте одну важливу річ, ваша дитина нікуди не запізнюється, а в Канаді тим більше. Якщо йому буде перший рік-два важко з навчальною програмою, то він нажене влітку, можна взяти ще додатковий рік після 12 грейду. Це нормально!!! Не знаю, як тут у дітей із іншим, а англійська в них точно буде)))
-
Підкажіть будь ласка, як шукати сімейного лікаря, це треба зводити в лікарні або йти в walk-in clinic і там питати?
-
Зрозуміла, дякую
-
В сервіс онтаріо на сайті шукати або як з варіантів який пропонує сервіс онтаріо, питатись в друзів, знайомих, та колег з роботи
-
Доброго дня! Хто може допомогти? Потрібно мамі в Україні мобільний для дзвінків та інтернету поповнити, але можна лише з української картки. Немає можливості сплатити, вже немає надходження на картку
-
Цікаво це новий метод скаму ?
-
Добрий день всім! Шукаю роботу в магазині, клінінговій компанії, або якусь іншу. Якщо в когось є пропозиції, буду рада! Всім гарного дня)
-
Доброго часу доби Для людей, які в Канаді є можливість заробити 100$ за реєстрацію на двох сайтах Якшо цікаво пишіть
-
Привіт! Шукаємо на роботу пекаря з досвідом роботи. Локалізація Thornhill. Part-time / Full time
-
Привіт всім!!! Я перевіряю, чи хтось тут потребує повної чи неповної зайнятості, будь ласка, надішліть мені пряме повідомлення
-
Добрий день, хтось оформлював другий загран в Торонто? Поділіться досвідом наскільки це довго? Бо перший закінчується а в ньому віза Канадьскька…
-
Дякую ❤️
-
маю знайому,то запитаю в неї чи їй актуально
-
Ні це правда ти що 😂
22 Jan 2023, 02:47
106599/118950
about 3 hours ago