Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ворк перміт прийшов мені в особистий кабінет, а дітям не поийшов дозвіл на нпвчання
-
Якщо ви реєстрували дітей на свій обліковий запис, тоді після того як ви отримаєте візу її автоматично отримують й ваші діти
-
Всім привіт,можливо хтось володіє інформацією,можливо хтось працює в цій сфері,що потрібно для того,щоб працювати помічником фармацевта?і який рівень англійської потрібно мати?
-
Добрий день,хто як летів з Польщі,дешевою авіакомпанією?
-
Дочитайте, я дописала.
-
Дякую
-
Ми летіли рейнейр з пересадкою в Мюнхені. Але треба дивитися які є варіанти. Мабудь все змінюється щодня. Ну і у різних авіаперевізників мабудь різні правила по вартості багажу
-
Ми летіли з пересадкою, а багаж летів напряму.
-
Куди не літає?
-
Діти візу отримали. Але в електронному кабінеті після запиту на вклейку мені прийшов ворк перміт, а дітям стаді не прийшов.
-
Знайшов і показує що не літає туди
-
Всем привет!) Кто подавался на PR через спонсорство. Отпишите мне в личные сообщения, пожалуйста - нужна помощь 😊
-
А скільки років дітям? Якщо шкільного, то вони по візітор куает можуть в школі вчитися Наскільки я розумію, стаді перміт потрібен для навчання в після школі, вуз , коледж
-
В Торонто
-
Куплю машину до 4к $. Живу в Торонто. Пишите в личку
-
Вам потрібен ступінь, пов’язаний з біологічними чи медичними, я працював аптечним помічником у покупців, це так просто. Потрібно тільки запам'ятати назву ліки
-
сдам свою комнату на месяц, 1 февраля - 1 марта, 1200$, близко к метро даферин, в комнате есть матрас full size, 3 bedroom 1 bathroom
-
Доброго дня підкажіть будь ласка як взяти в Консульство Турції в Канаді документ о не судимості.
-
Шановні орендодавці квартир/кімнат Попереджаю про #шахрая, який знімаю в оренду кімнату, потім перестає платити орендну плату. Виселити вдається тільки після звернення до поліції Має вже негативну історію в Квебеку, тепер вже і в Торонто Під час оренди не прибирає за собою, ще й псує майно власника
-
Завтра граємо у мафію о 17:00. Всіх будемо раді бачити ❤️Деталі в дірект.
22 Jan 2023, 02:47
106933/118981
about 7 hours ago