Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
ДРУЗІ! НАДАЮ ПОСЛУГИ АДВОКАТА!!! ПРАКТИКУЮ В УКРАЇНІ! Пропоную такі види послуг: - юридичні консультації онлайн та офлайн; - розірвання шлюбу; - поділ спільно нажитого майна; - стягнення аліментів; - збільшення чи зменшення розміру аліментів; - встановлення опіки; - визначення місця проживання дитини; - спадкування, тощо. Веду супровід у судах всіх інстанцій та під час виконавчого провадження. Крім того, по доступним цінам допоможу у перекладі з української мови на інші, Ваших особистих та правовстановлюючих документів (з посвідченням нотаріуса), і навпаки. Гарантую надійність, своєчасне надання кваліфікованої, професійної, правової допомоги по адекватним цінам!!! Звертайтеся в особисті!
-
Також цікавить це питання .
-
Привіт всім!!! Я перевіряю, чи хтось тут потребує повної чи неповної зайнятості, будь ласка, надішліть мені пряме повідомлення
-
@The_antiquityshop [6031876540] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 22/01/2024 00:52.
-
мені просто потрібні посади адміністративної підтримки для хорошої щотижневої оплати без комісії, ось посилання на веб-сайт мого бізнесу the-antiquity-shop.business.site/#summary
-
Вже цього четверга! Ми розіграємо Moët & Chandon Brut Imperial. Все що вам потрібно – поставити поставити нам 5 зірок, та написати позитивний відгук. maps.app.goo.gl/iuEA44aNt3LGtW1V8?g_st=ic DJ Romanova Фотограф: Alex UA Вхід безкоштовний, 21+ Резервація столиків За номером: +1 (647) 539 7177 Telegram: t.me/tea_va_see Адреса: 1416 Centre St, Vaughan, ON L4J 8A1 Чекаємо кожного в Tea Va See Lounge о 21:00!
-
Вітаємо Сергій, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Не проще работать над качеством сервиса?
-
По правилам Гугла покупать отзывы или мотивировать на положительные — это мошенничество.
-
На то это и чат чтобы делиться мнением. Если мое мнение тебе не понравилась, тогда ищи проблему на своей стороне.
-
Да по факту согласен что сервис нужно тащить) но ты каждый раз так это все преподносишь
-
С чем именно ты не согласен по факту?
-
Тебя в школе сильно паравозили?
-
Мужик, а ты че такой душный то?? В каждой бочке затычка, прям наблюдаю за тобой и хочется леща выписать.
-
Давай ссылку на мое смс сообщение. Меньше слов и больше фактов.
-
Тут еще такой как ты усер усер и компрессион