Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Igor, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Він не має права продавати. Продаж регулюється законом. Цей хлопець буде не перший з українців який втрапить у халепу через це.
-
Тобі не байдуже? Хлопець продає це тому, кому потрібно, він не заставляє брати. Продає те, що розслабляє, дає комусь полегшення, нічого кримінального , тому не займайся фігньою. А раз такий розумний, то треба ходити по вулицях і кожному, хто людей на вулицях грабить, вбиває та продає наркотики казати , що це незаконно.
-
Якщо ти за мене думаешь, то дякую не потраплю в халепу , тому що я знаю Кому та що я продаю, але якщо ти бажаешь мене втрапити в халепу, будь ласка дзвони в поліцію нема питань
-
С 25 февраля, сдается номер в отеле, на 2 недели 😁. Кому интересно пишите а лс) С хорошей ценой!)
-
Вы делаете очень неправильно, позор
-
А вы знаете что это не законно сдавать комнату 😂 это считается как временная продажа жилого имущества 😂😂😂. Всё соблюдается законом , смотрите чтобы проблем не было 😂 . Я шучу если что , просто у нас тут в чате парень есть для которого все наши объявления не законные😂 будьте осторожны а то позвонят в полицию и депортируют вас с Канады
-
Скорее всего)
-
В Миссисаге?
-
Пусть будет так😘
-
Добрий день, таке питання: хтось оформляв довіреність в консульстві в Торонто? Підкажіть будь ласка як ви проходили цю процедуру. А то там запису нема, але ж якось це можна все одно зробити? Буду вдячна за відповідь
-
тупо душила обиженная
-
Я могу в открытую написать тут в группе почему так дёшево продаю эти вейпы , вообще без проблем , я не от кого не прячусь , и делаю все в чистую
-
блиииииин
-
пойди к какому-то канадцу подойди, который травой барыжит и скажи шо он закон нарушает, тебя там и похоронят
-
Капец. Зачем ты так ? Жди теперь депортации😂
-
я продал 150 вейпов без наказания что теперь будет🥲🥲🥲
-
Так я все це знаю і що далі ? А якщо в мене все це є , тоді що ви скажете ? Є ще якісь питання?
-
так а это уже чья проблема?)
-
Але можна ще й законно заробляти гроші :)
22 Jan 2023, 02:47
107091/118900
about an hour ago