Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Alina, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
@Toronto_2023 [468714847] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 29/01/2024 06:39.
-
Всем привет. ТОРОНТО Продам телефон iPhone 15 PRO MAX 512 GB. Полная комплектация. $1750 www.apple.com/ca/shop/buy-iphone/iphone-15-pro/6.7-inch-display-512gb-black-titanium
-
Вітаємо Діана 🦋, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Сдается в аренду уютная комната для девушки в квартире проживает пара ( парень с девушкой) Расположена Торонто станция метро Islington Стоимость аренды составляет 1150 в месяц, включая парковку, коммунальные услуги и интернет. Характеристики: • Просторная и светлая комната. • Своя ванная комната • Доступ к общим помещениям: кухня, гостиная. • Удобное месторасположение: рядом метро , автобусная остановка , круглосуточный магазин • Бесплатный бассейн, фитнес зал, бильярд, теннис. • Дружелюбные и заботливые хозяева. • Гибкие условия аренды. Мы ищем аккуратную и ответственную девушку в качестве арендатора. Если вы заинтересованы или хотели бы узнать больше информации, пожалуйста, свяжитесь с нами в личные сообщения для организации просмотра.
-
Вітаємо Dmitry, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Шановні батьки та діти❗ Мене звати Тетяна , і у мене виникла ідея для дітей, якою я хочу з Вами поділитися. Зараз багато дітей виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому моя ідея полягає в організації безкоштовних вебінарів🌐 з програмування . На вебінарі Ваші діти матимуть можливість вивчити основи програмування🧑💻 та розвинути свої навички в цій цікавій галузі. Теми, які будуть включені: 🔵Основи програмування 🟡Введення до Scratch або Python 🎨Творчі завдання з 3D моделювання та відеомонтажу. 🎮Створення ігор на платформах Roblox, Unity, Minecraft. Також хочу поділитися інформацією про себе. Я 5 років працюю в сфері IT, як практикуючий спеціаліст. Програмування зараз - це те, що допомагає провести час за комп'ютером з користю,а для підлітків 14+ навіть можливість заробляти☺️ Запис відкритий до 31.01 ⭐Для реєстрації та отримання подробиць, напишіть в особисті повідомлення слово"Цікаво"⭐
-
Ребята, привет!) кому-то нужен велосипед? Продаем 2 своих шоссейник в отличном состоянии: 1. www.facebook.com/marketplace/item/286368044130024/?mibextid=6ojiHh 2. www.facebook.com/marketplace/item/6769631603141357/?mibextid=6ojiHh За детальными вопросами обращайтесь в ЛС)
-
Шукаю хто може запрограмувати ключ, Mercedes 2018 рік! Пишіть в особисті 📩
-
Всем привет, кто-то знает, можно ли где-то сделать копию такого ключа?
-
Всім привіт підкажіть будь ласка така ситуація маю візу в Канаду кует лечу з дитиною із тіткою маю тимчасовий захист в Ірландії тут клімат і погода абсолютно не влаштовує мою дитину вона не переносить такого клімату планую їхати в Канаду маю там родичів 5 березня планую вилітати знаю що дають виплату вроде як 3000 на дорослих півтори на дитину багато хто мене відмовляє і каже що важко тим паче з дитиною але все ж таки я впертий баран який вважає що якщо не попробую то потім пожалію маю близько 10 000 думаю що на 3-4 місяця вистачить але все ж таки якщо не зможу і потрібно буде повертатися в ірландію чи будуть в мене проблеми з тими виплатами що я візьму підкажіть будь ласка можливо в когось була така ситуація дякую