Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
-
Це факт. Але вам не здається, що це трохи bias? Українці отримують виплати і зйобують - жлоби Палестинці і подібна публіка сидить на wellfare роками і не шукає роботу - ок, poor refugees. Про палестинців це не я вигадав, якщо що, а була новина по СP24))
-
Я не підтримую фінансовий туризм , але мені не дуже зрозуміло чому ми взагалі маємо це засуджувати , якщо політика канадського уряду в цьому питанні досить зрозуміла. Будь хто з українців може приїхати і отримати цю допомогу. Ну тобто фактично ніяких протиправних дій в цьому немає. Друга справа, що це може подобатись або ні. Як на мене, якщо канадський уряд зробив саме такі умови, то це означає , що їх все влаштовує. Інакше могли б додати умову, що для отримання допомоги треба прожити пів року в Канаді, або щось подібне.
-
Доброго дня!Ми тільки приїхали і я шукаю квартиру в оренду для 2х осіб. Основні вимоги: НЕ бейсмент, вай фай, пралка і сушарка.
-
Як саме мій коментар мене позиціонує? Ви уважно прочитали мою повідомлення? Я написав, що проти фінансового туризму і не підтримую це, але не розумію з вашого повідомлення , які самі канадці в шоці і хто їм про це сказав?) Я волонтер і періодично зустрічаю людей в аеропорту. За весь час жодної сімʼї , яка б приїхала за фінансовою допомогою. Умовно , з 20 сімей таких було аж 0. Не виключаю , що в когось може бути і інша статистика.
-
Доброго дня! Шукаю бухгалтера для консультації. Напишіть, будь ласка, в приватні повідомлення
-
Вітаємо Ольга, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇