Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго вечора. Скажіть будь ласка у дітей в шаолі хтось вимагає прививки? У нас ніхто нічого не питав поки ми не попали на перший прийом до сімейного лікаря. Він каже треба робити купу прививок бо можуть недопустити до навчання в старшій школі. Сину 14 років. Наступного року переходить в хай скул. Я не проти прививок як таких, але я за здоровий глузд.
-
Спасибо
-
Це скоріше всього скам Ви можете перевірити свій баланс якщо у вас є акаунт або ж вам прийде по пошті
-
Сама пошта працює , але не впевнена що розвозять посилки на вихідні В будні то десь до 4 розвозять
-
Справа не в тому що вони безкоштовні, а в тому чи воно комусь треба. Наприклад від стовбняка я б зробила, а від чогось іншого я б подумала чи воно треба. Тим більше все й одразу, як він каже. Я коли думала влаштуватися помічником в дитячий садок мені дали величезний список вакцин які бажані. Я запитала чи це обов'язково, на що мені сказали що обов'язково здається тільки ковід і туберкульоз. Все решта по бажанню. Може і з дитиною так само? Просто якщо так, то я буду мати це на увазі і ділити на 5 все що рекомендує цей лікар. Я не проти вакцинації, але це питання довіри.
-
В школі було вже опитувальний лист які вакцини дітям робили. Також дітям в школі проводили вакцинацію у кого не було. Тому вам краще звернутися саме в навчальний заклад з цим питанням. Але поступили ми теж в обидвох дітей майже не було вакцин і на це на тому етапі не звертали увагу. Це напквно ще від школи залежить
-
Доброго вечора! Мені на середу чи четвер потрібна допомога в завантаженні декількох ліжок зі стореджу до машини. Район Етобіко.
-
знаю,що можна офіційно відмовитись,бо й сама так планую робити.Хоча я медик,але з великим питанням відеошусь до вакцин -чи так вже й корисно коли тобі нараз 5 збудників вводять в організм…
-
Дякую
-
Привіт! Пропонуємо Роботу в Торонто менеджером супроводу клієнтів, які прилітають для пологів. Вимоги: -Жінка 25-45 років -Мама -Знання англійської -Має неповну зайнятість, без прив'язки до місця і графіку -Весь час бути на зв'язку у чатах -Готова виїхати на пологи в нічний час -Любить дітей -Грамотна письмова та розмовна мова -Охайний зовнішній вигляд -Хороші комунікативні навички Буде перевагою: -Власне авто -Досвід пологів в Канаді -Знання акушерської справи Якщо в описі ви побачили себе - пишіть в особисті повідомлення))
-
Hello :)