Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Цієї неділі відчуй себе в ролі мафіозі або суворого комісара На вас чекає: ♠️Неймовірна локація на 34 поверсі з видом на CN Tower ♠️Більярд та настільний теніс ♠️Нові знайомства 💎Коли: Неділя 17:00 👑 💎Локація: Downtown Вартість участі складає 35 CAD за людину 🔥Приводь друга та отримуй знижку 2 учасників: 30 💵 з людини 4 учасники : 25 💵 з людини Деталі по бронюванню в дірект
-
Вітаємо Ostap, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Лучше не делать прививки. Особенно от ковид. 😷 они меняют ДНК. Много народу стали инвалютами и умерли 🪦
-
Привіт Хто робить чоловічі стрижки в Торонто?? Напишіть, будь ласка, в приват
-
От ковид я какраз делаю😆
-
Добрый день,ищу работу Есть 2 лицензии на работу на высоту,есть разрешение на работу от Онтарио (работал немного помощникомустановщика окон,констракшин(работать могу со всеми тулсами),делал андерпинг,ватерпруфинг,ложил дренажные трубы,изоляции бассейна,демонтаж,гипсокартон Парень 25 лет не пью,не курю
-
Большая ошибка. Лучше бы изучили что за жижу вам вводят. И почему владельцы компании ни себе ни своим детям ее не колят
-
Вибачте, у мене цікавіші плани на вмхідні.😉
-
Ок. Если захотите изучить. Могу поделиться материалами.
-
Вам уступаем дорогу вперед. 👏
-
Я сподіваюсь ви жартуєте. Давайте закриємо тему вакцинації, ок? Я не прихильник і не противник, але я за здоровий глузд. Химерна жижа і чіпування- це не до мене.😜
-
Вітаємо Anastasia, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇