Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго вечора! Порадьте, будь ласка, мануального терапевта (хіропрактика) Буду дуже вдячна!
-
Вітаємо Julie, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Діана ✨, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Anastasia, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привіт! Пропонуємо Роботу в Торонто менеджером супроводу клієнтів, які прилітають для пологів. Вимоги: -Жінка 25-45 років -Мама -Знання англійської -Має неповну зайнятість, без прив'язки до місця і графіку -Весь час бути на зв'язку у чатах -Готова виїхати на пологи в нічний час -Любить дітей -Грамотна письмова та розмовна мова -Охайний зовнішній вигляд -Хороші комунікативні навички Буде перевагою: -Власне авто -Досвід пологів в Канаді -Знання акушерської справи Якщо в описі ви побачили себе - пишіть в особисті повідомлення))
-
Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео), еІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕
-
Чи є тут люди які працюють в Онтаріо з українською медичною освітою? Маю декілька запитань, була б вдячна за інформацію 😊
-
Шановні батьки та молодші програмісти !🎁 Я - Яна , маю для Вас цікаву пропозицію щодо навчання дитини у сфері дизайну та IT. Ця тема зараз дуже актуальна, з'являється багато нових професій, тому хочу Вас запросити на безкоштовний урок. Це буде захоплюючий онлайн вебінар з комп'ютерного дизайну та програмування. Чудова можливість для Вашої дитини розвинути свою творчість, логічне мислення та навички в галузі дизайну та IT. Програма уроку буде наступною(буде частково відрізнятися в залежності від віку): - Основи комп'ютерного дизайну та використання графічних програм. - Ознайомлення з темами: створення власних ігор, сайтів, ботів, додатків(в залежності від віку). - Створення власних проектів та розвиток креативності та логічного мислення. Я займаюся з дітками від 5 до 17 років:) Діти підліткового віку навіть починають заробляти. Більше 2 років працюю в IT, саме як педагог. Обіцяю,буде цікаво. Запис відкритий до 25.02