Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, де можна подивитись список клінік для медичного огляду в Онтаріо, не можу чомусь знайти
-
Страхування авто. Звертайтеся
-
У кого есть контакты наших риелторов, или кто может сдать одну комнату для работающего человека? В Newmarket.
-
Всім доброго дня. Я збираюся летіти до Канади з двома дітьми. Чи потрібно мені мати їх свідоцтва про народження та лист-згоду від батька дітей, котрий знаходиться в Україні? І ще питання, при бронюванні авіарейсу, якщо я обираю найдешевший варіант без можливості вибору місць в літаку, чи можуть мене і дітей (4 і 10 років) посадити окремо? На сайті авіакомпанії не знайшла такої інформації, пишуть тільки, що місця будуть призначені під час реєстрації. Можливо в когось був вже такий досвід. Заздалегідь дякую за відповідь )
-
Я працювала в авіакомпанії і система сама автоматично кладе дітей поряд з дорослими, просто вам це не вибивається. Так є такі моменти де може бути овербукінг і вас можуть розсадити але він цього ніхто не застрахований, тому вирішувати вам. Я б сказала 95% шо ви будете з дітьми. Про документи, так вам потрібно мати все з собою.
-
Лист-дозвіл від батька точно потрібен? В Європі і в Британії не питали жодного разу.
-
Можете підказати ці спільноти? Це на фейсбук?
-
Дякую 😊
-
Привіт! Хтось може зорієнтувати, які дипломи/ документи просять при влаштуванні в салони краси в Канаді?